Trustpilot

Labbaggregat

Hitta inspiration på expondos blogg!

Labbaggregat är en anordning som används för att förse ett eller flera energikrävande belastningsobjekt med energi. Det finns olika typer av labbaggregat och de delas in efter hur mycket ström de kan leverera. Aggregatet omvandlar växelströmmen i vägguttaget till olika former av elektricitet vad gäller spänning, ström och frekvens. Hur kraftfullt aggregat som man ska ha beror på vad man ska använda det till.

Flera olika användningsområden

Man kan behöva ett labbaggregat till sina elektriska verktyg. Den största skillnaden mellan olika aggregat är vilken effekt de kan leverera, men eftersom ett aggregat kan ha flera så kallade linor med olika spänningar och med varierande möjlighet till strömuttag ska man inte stirra sig blind på bara effekten som apparaten har. Expondo erbjuder mycket bra utrustningar för professionellt bruk.

Ibland kan man behöva ansluta sina lödverktyg till extra strömförsörjning. Expondo erbjuder labbaggregat för alla behov och vi uppfyller de önskemål som kunderna har. Som företagare kan du lita på att Expondo levererar produkter av högsta kvalitet och på snabbaste och bästa sätt. Du kan alltid rådfråga oss och dra nytta av vår expertis. Vi vill ligga i framkant med innovativa och nytänkande lösningar som möter marknadens behov. Samtlig utrustning erbjuds till mycket bra och attraktiva priser. På så vis är våra produkter möjliga att köpa in både för små och stora industrier som behöver tålig och hållbar utrustning av bra kvalitet. Alla produkter i sortimentet är särskilt utvecklade för professionell användning inom flera olika sektorer. Expondo tummar aldrig på säkerheten och elektriska produkter ställer förstås extra höga krav på säkerhet. Vi ställer också höga krav på hållbarhet och kvalitet. Med Expondo Labbaggregat kan man alltid känna sig säker i sitt arbete.

Labbaggregat av högsta kvalitet

Ett labbaggregat kan användas till en mängd olika användningsområden och branscher. VI rekommenderar att man i förväg funderar över vad man kommer att behöva det till så att man varken köper på sig ett för svagt eller för starkt aggregat.

De labbaggregat som Expondo erbjuder sina kunder kommer från tyska tillverkaren Stamos Soldering och har ett inbyggt överhettningsskydd som hjälper till att kyla ner temperaturen till 45 grader. När man köper ett labbaggregat hos oss är man garanterad en apparat som tål frekvent användning och tuffa tag i industriella miljöer. Förutom prisgaranti ger vi hela 3 års garanti på alla våra produkter. Samtliga aggregat är producerade i material av hög kvalitet.

Expondo tillhandahåller labbaggregat av bästa tyska kvalitet till mycket bra priser. Bakom produkten ligger gedigen expertis och noggrann testning av produkten. Vi har många egna märken och använder oss inte av mellanhänder, därav kan vi också hålla nere kostnaderna för våra kunder.

Beställ det labbaggregat som du behöver redan idag på Expondo.se. Vi levererar snabbt och smidigt och om du inte är nöjd så har du hela 100 dagars fri returrätt. Här har alla möjlighet att skaffa sig proffsutrustning till överkomliga priser.