Trustpilot

Skoputsmaskin

En skoputsmaskin är ett uppskattat inslag bland gäster i hotell och restauranger, men också för dem anställda på ett företag, eller i hemmet. Med sin eleganta design smälter den lätt in var den än står och med sin tysta motor stör den heller inte någon. Med en skoputsmaskin från expondo rengör och polerar du allt från finskor till grövre kängor, och dessutom i både ljusa och mörka färger. Slipp smutsiga fingrar och krångel med borstar och låt en maskin göra jobbet istället!

En maskin för många tillfällen

Med en skoputsmaskin från expondo rengör du enkelt och grundligt även dem smutsigaste skorna. Oavsett om det gäller rengöring av finskorna innan ett besök på operan, eller kängorna efter en promenad med hunden i skogen – skoputsmaskinen fixar biffen!

En skoputsmaskin är en uppskattad apparat bland hotellgäster som vill rengöra sina skor efter en lång resa innan de checkar in på sitt rum. Likaså för restauranggäster som vill snygga till sig innan de sätter sig till bords för att äta. En elektrisk skoputsmaskin blir ett enkelt sätt att erbjuda sina gäster lite extra service och bekvämlighet. Med sin eleganta design smälter den dessutom lätt in var den än står och blir en naturlig del av inredningen. Ta även en titt i kategorierna för glaspoleringsmaskiner, städvagnar och soptunnor för att se till så att du har allt du behöver för att hålla det rent och snyggt för dina gäster.

Varför inte ställa maskinen innanför entrén till företaget? På så sätt slipper du smuts över hela golvet och skapar därigenom en trevligare arbetsmiljö för alla anställda. Givetvis går det också bra att använda skoputsmaskinen där hemma. Ställ den helt enkelt i hallen innanför ytterdörren och slipp slösa din tid på att rengöra och polera skor. Säg adjö till att behöva böja sig ner, smutsa ned händerna, och krångla med borstar. Istället placerar du bara skorna under borsten och låter maskinen sköta resten.

Fördelarna med en skoputsmaskin från expondo:

• Slipp putsa och polera dina skor för hand.

• Fungerar till alla slags skor och både till ljusa och mörka färger.

• Tyst motor och gummitassar som absorberar vibrationer.

• Ökar livslängden för dina skor.

Lämna smutsgörat åt skoputsmaskinen

En skoputsmaskin från expondo är ett utmärkt val för att rengöra skor i allt från hotell- till hemmamiljö. Tack vare den eleganta, diskreta designen i grått smälter den lätt in rummet. Den ovanligt tysta motorn, i kombination med att maskinen är utrustad med vibrationsabsorberande gummitassar, är ytterligare två faktorer som gör att den inte sticker ut och stör andra gäster eller familjemedlemmar. Lägg därefter till en kompakt design och låg vikt, vilket gör det lätt att hitta plats för den, så är det inte svårt att förstå varför expondos skoputsmaskin är ett så bra val för en mängd olika tillfällen.

Själva användandet är dessutom en barnlek. En enkel av-/påknapp i fothöjd gör att du lätt slår av och på maskinen utan att behöva böja dig. Det samma gäller för den inbyggda dispensern för skokräm. Tryck endast skon försiktig mot den för att portionera ut en lämplig mängd. När du är redo att använda skoputsmaskinen använder du dig av någon av de tre borstarna för att rengöra dina skor. Två av borstarna är till för att polera, varav den ena är för ljusa skor och den andra för mörka. Den tredje borsten är hårdare och avlägsnar smuts snabbt och grundligt. Att ta loss borstarna för att rengöra dem eller byta ut dem är dessutom lätt gjort.

Även själva maskinen i sig är lätt att rengöra genom den solida gummimatta som ligger under borstarna, vilket är var all smuts hamnar när du rengör och putsar skorna. När den sedan behöver tvättas är mattan lätt att ta ut. Vidare är skoputsmaskinen skyddad av ett robust metallhölje som säkerställer en lång livslängd och att den kan tåla att någon ger den en oavsiktlig spark eller trampar på den.