Trustpilot

Charkutrustning

På rea
Korvstoppare - Vertikal - 15 L
Royal Catering
(9)

Korvstoppare - Vertikal - 15 L

Mått (LxBxH)
37.5 x 49 x 85 cm
2 790,00 kr 2 995,62 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 25/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är det dags att förnya eller helt enkelt införskaffa ny charkutrustning finns det mycket att ta hänsyn till. I ett restaurang eller storkök behöver charkmaskiner vara precis anpassade till sin plats och sitt syfte. Hos oss hittar du all charkutrustning du behöver. Ta god tid på dig att jämföra de olika produkterna så att du vet att du får maskiner som passar dig och din verksamhet. Beställ sen smidigt via nätet och få dem levererade snabbt och enkelt.

Hög kvalitet och effektivitet!

Charkutrustning behöver framför allt vara hygienisk och lätta att hålla och göra rena för att alltid ha en hygienisk miljö. Charkmaskiner i storkök och restaurang behöver ha en hög kapacitet för att de inte ska bli gränssättande i produktionen. För egen korvtillverkning har vi klipsmaskiner som kompletterar din korvstoppare och gör jobbet mycket enklare. De finns i olika varianter, så välj den som passar dig bäst.

När du väljer din charkutrustning så var noga med att den passar ditt syfte och den mängd du vill producera. Det är alltid bäst att ha utrustning som är anpassad både efter utövare och mängd som ska produceras eftersom en för kraftig maskin kan bli både otymplig och för kraftig för en mindre verksamhet. Vi har allt du kan behöva till din korvkiosk, maskinerna för både det lilla och det stora restaurangköket, och flera alternativ för kylning av olika slag. Vi har kttkvarnar i olika storlek och effekt. Köp en kvarn till din korvstoppare och klipsmaskin så kan du göra din korv själv från början till slut. I dagens samhälle värdesätts bra och riktigt gjord mat så tänk att kunna göra reklam för din korv som är gjord på egna råvaror och gjord från malning till färdig korv i restaurangen, det kan bli en storsäljare. Kolla in vilka maskiner som passar ditt kök bäst.

Bra charkutrustning till vettigt pris

Vi är ett företag som ställer höga krav på våra leverantörer för att i vår tur kunna leverera väl beprövade produkter och märken i vårt sortiment. Vi levererar till stora delar av Europa och har charkutrustning för alla verksamheter. Behöver du hjälp med dina val så ställer vi såklart upp med vår kunskap för att hjälpa dig hitta rätt.

Vi ser det som att våra många år av hjälp till våra kunder är det som gjort att vi gått framåt med våra produkter. Vi vill till våra produkter kunna komplettera med rådgivning och service av högsta klass. Med expondo ska du alltid känna dig trygg att du alltid har en kompetent person att vända dig till om du behöver hjälp eller om något skulle hända med exempelvis din charkutrustning.

Vilken typ av charkutrustning du behöver vet du bäst själv, men vi kanske kan hjälpa dig hitta rätt modell som har exakt det din verksamhet behöver. När det gäller kraft och mängd hjälper vi dig gärna att hitta rätt maskin.

Hos oss på expondo ska du känna dig trygg med att du får högsta kvalitet och bäst prestanda för dina slantar. Vi har flera flexibla betalningsmöjligheter och fri leverans till Sverige. Dessutom har du 100 dagars returrätt och prisgaranti. Tveka inte, in och kika på din nya charkutrustning