Trustpilot

Elverktyg

På rea
Kakelskärare elektrisk - 800 W
MSW
(5)

Kakelskärare elektrisk - 800 W

Mått (LxBxH)
122 x 70 x 108 cm
2 890,00 kr 5 290,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 24/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

Expondo är kanske framför allt känd som en professionell leverantör av produkter för storkök och svetsbranschen, men vi erbjuder även ett stort urval av elverktyg i alla dess former. Och som vanligt kan du förlita dig på att en högkvalitativ tillverkare står bakom produkterna! Våra elverktyg produceras av MSW Motor Technics – ett märke som kan likställas med bästa kvalitet, både i material och tillverkning. De kraftfulla elverktygen levereras med tillbehör och är redo att direkt sättas i arbete.

Stort sortiment av elverktyg hos expondo

Oavsett vilken uppgift som väntar - slipning, borrning eller polering, och oberoende av om du utför arbetet hemma eller professionellt - hos oss på expondo kan du vara säker på att hitta passande maskiner och arbetsutrustning till låga priser. Alla våra elektriska verktyg är av märket MSW Motor Technics. Denna tillverkare har redan rönt stora framgångar bland våra kunder med en mängd andra professionella produkter som garageportar eller vinschar, och här presenterar vi nu alltså de högkvalitativa elverktygen från MSW. I vår webbshop finner du professionella, praxisnära utformade elverktyg och handverksprodukter för de mest varierande arbetsområden - från nibbler över poleringsmaskiner och högkvalitativa kabelskalare till våra labbaggregat från tillverkaren Stamos. Ta en titt på vår webbsida och låt dig överraskas, både av sortimentet och de attraktiva priserna!


Vi vill vara säkra på att de produkter vi väljer att presentera i vår shop motsvarar dina behov, inte minst för särskilt intensiva och anspråksfulla arbeten. Elverktyg som används dagligen och under varierande arbetsvillkor måste vara användarvänliga, slitstarka och flexibla. Därför levereras våra produkter med en utrustning som motsvarar dessa krav. Beställer du exempelvis en mejselhammare medföljer olika tillbehör som mejsel och spetsmejsel men även förbrukningsmaterial som olja, för att säkerställa att maskinen presterar även efter otaliga arbetstimmar.

Elverktygen är ergonomiskt anpassade, vilket är viktigt vid daglig användning. Våra borrhammare har till exempel extra grepp som gör maskinerna extra smidiga och lätthanterliga att arbeta med. För att spara arbetstid är maskinerna utrustade med SDS-HEX (sexkantigt) eller -PLUS verktygsfästen för snabba och okomplicerade byten av verktygen.

Vi kan erbjuda MSW Motor Technics professionella elverktyg till så låga priser att även hobbyanvändare föredrar att investera i dem. Många av produkterna hittar man sällan i denna prisklass, så tveka inte utan kika in i vår webbshop och välj i det stora sortimentet med produkter från bland annat MSW Technics!

Funktionella och säkra verktyg till lågt pris

För expondo är en hög säkerhet viktigt, och de produkter vi säljer i vår webbshop testas genomgående för att vi ska kunna erbjuda både professionella och hobbyanvändare säkra maskiner. För dig som har ett företag och behöver högkvalitativa maskiner i större antal är våra elverktyg är ett utmärkt val, för hos oss stämmer förhållandet mellan pris och prestanda! Kanske utför du lite mer speciella arbeten och behöver särskilda elverktyg som kälsvetsslipar eller rörbandslipar? Oavsett vilka uppgifter du vill lösa, i vårt omfattande sortiment hittar du produkter med hög flexibilitet och kapacitet, förenat med professionell kvalitet och effektivitet. Välj expondo och köp kompetenta produkter till låga priser!


Våra innovativa elverktyg optimeras kontinuerligt från tillverkarna och håller alltid en aktuell standard för att kunna möta marknadens ständigt växlande krav. De oslagbart låga priserna gör verltygen attraktiva både för professionell användning inom industrin och för hobbyarbeten i hemmet.


Tveka inte – titta in på expondo och låt dig inspireras av vårt stora sortiment av elverktyg. Har du frågor om våra produkter eller andra funderingar? Kontakta oss gärna.