Trustpilot

Marknadsutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Din marknadsutrustning är en viktig del av det första intrycket som möter din gäst på marknaden. Det är därför viktigt att välja rätt när det gäller utseende och design på din utrustning, men också kvalitet och pris kommer att spela roll för din verksamhet. Vi på Expondo har lång erfarenhet av marknadsutrustning och med vårt stora utbud av nischade produkter från flera producenter vi har ensamrätt till, hjälper vi dig vidare och tipsar gärna om vad du behöver tänka på.

Professionell utrustning ger dig bättre lönsamhet

Ett misstag är att bara titta på prislappen när man väljer marknadsutrustning men glömma andra viktiga aspekter av köpet. popcornmaskiner, exempelvis finns i olika utföranden och prisklasser. Har du en disk att ställa din maskin på, kanske du väljer den enklare modellen med mycket god kvalitet och funktionalitet. Vill du marknadsföra dina popcorn ännu tydligare, finns fristående maskiner som vagnar med hjul. De är något dyrare, men fortfarande mycket prisvärda, och säljs helt utan mellanhänder för bästa möjliga pris.

sockervaddsmaskiner finns i ännu fler modeller. En av de största skillnaderna mellan de olika modellerna är kapaciteten och huruvida modellen har en skyddskåpa eller inte. Även här finns varianter med eller utan hjul. Till din marknadsutrustning kan du även behöva terrassvärmare för att skapa en härligt varm miljö bland dina restaurangmöbler. Välj då en värmare som fungerar till ditt övriga koncept. Enklast kan vara en flyttbar modell, som du enkelt tar med beroende på väderlek, och flyttar runt alltefter hur du vill placera dina möbler för gästerna. Eftersom du har både fri frakt, och fri frakt vid återlämning, har du hos oss möjlighet att ångra köpet om den modell du valt inte ser ut att räcka för ditt behov. Ibland kan två mindre modeller vara mer effektiva än en större, och du kan få ta dig tid att titta på din värmare innan du hittar den variant som passar bäst för just din miljö.

Marknadsutrustning med tre års garanti

Marknadsutrustning som ska användas i olika miljöer och lastas, lossas och flyttas runt utsätts för slitage. Väder och vind påverkar också utrustningen du köper. Då är det tryggt och klokt att välja produkter av god kvalitet, men även med en lite längre garanti. Här får du tre års garanti i köpet.

För dig som vill skapa ett stilrent intryck är det bra att veta att en stor del av din marknadsutrustning från oss finns inte bara att få i olika storlekar och med olika effekt, utan även i olika färger. Exempelvis kan du välja att låta både din popcornmaskin och din popcornvagn vara svarta, och harmoniera fint med både de rostfria eller vita ytorna på bänkspisar, crepejärn eller askkoppar, eller välj röda popcornsmaskiner till dina rosa ytor på sockervaddsmaskinen, så skapar du ett riktigt färgstarkt och livfullt intryck.

Marknadsutrustning som restaurangmöbler kan behöva stå ute nästan året om. Möbler utomhus smutsas dock lättare och behöver vara smutsavvisande och lätta att rengöra. Därför bör du välja hög kvalitet på samtliga material. Borden bör också vara lätta att flytta, så du kan möblera din lokal eller terrass efter varierande önskemål.

Marknadsutrustning i hög kvalitet innebär även att du ser över hur detaljer i utrustningen, som exempelvis askkoppar, kan fungera i olika väder utomhus. Tänk på att de behöver tyngd för att inte blåsa omkull. Pröva dig fram. Med 100 dagars fri retur kan du tryggt beställa hem det du behöver, och få det levererat till dörren.