Trustpilot

Storköksutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är du i behov av en ny fritös för proffsanvändning eller funderar du på att starta upp en ny restaurangverksamhet? Då har du hittat rätt här – på expondo hittar du ett brett utbud av storköksutrustning för varierande behov. I denna kategori hittar du allt från proffsiga pizzaugnar till effektiva elgrillar. Det gemensamma med alla våra produkter är att de gått igenom strikta kvalitetskontroller som erbjuder dig långvarig effektivitet till förmånliga priser. Bekanta dig med vårt utbud av storköksutrustning och gör din beställning redan idag!

Storköksutrustning för krävande förhållanden

Efter en många års erfarenhet som näthandel med försäljning av storköksutrustning vet vi vad som krävs i det moderna storköket: pålitlighet, hållbarhet och effektivitet. Alla våra produkter går igenom strikta kvalitetskontroller, och du kan förlita dig på att de produkter du köper från oss kommer att hålla ett bra tag. Vårt samarbete med tillverkare som bl.a. Royal Catering betyder också att kundernas önskemål och krav snabbt når producenten: då vi har lyckats eliminera onödiga mellanhänder i processen, är vägen från kunden till producenten alltid kort. Samtidigt möjliggör vårt långvariga samarbete bl.a. med Royal Catering att vi kan erbjuda deras storköksutrustning till väldigt konkurrenskraftiga priser. Att köpa Royal Caterings storköksutrustning hos expondo garanterar dig att du får en robust produkt till förmånligt pris – utrustningen är dina tillförlitligaste verktyg då du styr din restaurang till framgången!

Då du införhandlar ny storköksutrustning är det oerhört viktigt att produkterna håller hög kvalitet och hållbarhet. Förutom att hållbara produkter är miljövänliga, betyder det också att du inte behöver investera i ny utrustning varje år, utan kan använda samma tillförlitliga gasspis år efter år. Därtill kan du vara säker på att storköksutrustningen inte går sönder mitt i den fartfyllda kvällen, utan köksverksamheten rullar stadigt framåt och du inte behöver vara orolig om att något verktyg skulle mitt i allt ställa med problem.

Toppkvalitet från expondo

Vi har sålt proffsutrustning i vår webbutik redan sedan 2007, och har format nära förhållanden med tillverkare av exempelvis storköksutrustning och hantverksutrustning. Genom vår långa erfarenhet som näthandelsbutik har vi lyckats kombinera precision och hög kvalitet med en konkurrenskraftig prissättning samt väldigt effektiva interna och externa processer.

Vi erbjuder ett brett sortiment av proffsutrustning för olika behov och branscher – allt från korvstoppare för grillkorv till kranvågar vid industriella behov . Du kan vara säker på att du hittar hörnstenarna för en framgångsrik affärsverksamhet hos oss, oavsett om det är en varmkorvskiosk eller svetsverkstad som du bedriver. Om du vill spara några extra slantar kan du gärna ta dig en titt inom kategorin andrahandssortering, där du kan hitta begagnade andrahandsvaror till reducerade priser. Alla dessa produkter är naturligtvis testade och färdiga att tas ibruk, men kan innehålla små tecken av användning eller sakna den ursprungliga förpackningen.

Även om vårt breda sortiment innebär att vi kan tillfredsställa många olika slags behov som proffskockar och andra gastronomiproffs har, är en gemensam nämnare för alla produkter inom storköksutrustningen: utmärkt prestanda till förmånliga priser. Bekanta dig med vårt lysande utbud av proffsprodukter och låt dig imponeras av den höga kvalitetsnivå som kännetecknar produkterna hos expondo! Gör din beställning redan idag - frakten ingår på köpet!