Trustpilot

Verkstadsutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Bekväm och praktisk verkstadsutrustning för industrin, garaget eller verkstaden är viktig för att arbetet ska fungera och för att både kunder och personal ska trivas. I vårt utbud av utrustning för verkstaden finns det mesta som behövs för att kunna utföra arbetet ergonomiskt. Vi erbjuder såväl liggbrädor som arbetspallar tillverkade för att klara hårda belastningar och tunga vikter. Vår verkstadsutrustningför passar lika bra i plåtverkstaden som i din bilverkstad tack vare den flexibla designen.

Pålitlig verkstadsinredning för professionella verkstäder

Vår verkstadsutrustning är designad för professionellt bruk inom flera olika sektorer. Vi erbjuder hantverksutrustning som tål de flesta miljöer, där till exempel kemikalier eller vassa verktyg ofta förekommer. Vår verkstadsinredning för industri är till stor del tillverkad av plåt, stål och mycket slitstark plast som också är lätt att hålla ren och att spola av om man råkar spilla på inredningen.

Arbetspallar med inbyggda förvaringsytor samt höj- och sänkbara sitsar innebär att det alltid finns plats att placera sina elektriska verktyg, samtidigt som man har en bekväm pall att sitta på. I en verkstad behövs ofta en liggbräda för att komma åt under olika maskiner, och med en mjukt stoppad, hjulförsedd sådan går det att arbeta bekvämt med olika bilverktyg, även mitt under ett fordon. Vår verkstadsutrustning håller hög standard både vad gäller hållbarhet och kvalitet. Med vår verkstadsutrustning behöver man inte oroa sig för vinschar som inte håller eller för att arbetspallen ska rasa om den belastas lite för tungt. Som anställd arbetar du även mer ergonomiskt med arbetsinredning som är upp still standarden, exempelvis med en pall som går att höja eller sänka och anpassa efter det aktuella behovet. Då slipper knä och rygg belastas onormalt mycket och man orkar arbeta längre i en bekvämare ställning. Att använda en liggbräda vid arbete under en maskin är också mer bekvämt och smidigt än att bara ligga på golvet.

Verkstadsutrustning för effektivt arbete

Vi kan erbjuda verkstadsutrustning som uppfyller våra kunders önskemål. Samtlig inredning erbjuds till mycket konkurrenskraftiga och bra priser. På så sätt är våra produkter möjliga att köpa in både för små och stora industrier och verkstäder som behöver inredning av hög kvalitet.

Utbudet av verkstadsutrustningen är brett för att passa flera olika ändamål. Det finns pallar och mycket annat som hör hemma i en verkstad och tack vare att många föremål har justerbar höjd är de väl lämpade för de flesta arbeten. Med nytänkande lösningar har tillverkare av vår verkstadsutrustning lyckats skapa flera produkter med mycket hög tillfredsställelse av våra kunders behov. Genom en effektiv tillverkningsprocess kan också varans pris hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på vår utrustning för verkstäder? Du kan ta en titt på den genom att utforska kategorin.

Oavsett vilken sorts verkstadsutrustning du är på jakt efter kan man vara säker på att den finns hos oss. Som en tillförlitlig partner genom hela inköpsprocessen fungerar Expondo på så sätt att kunden kan få fantastisk kundservice med mycket hög kunskap om de produkter som erbjuds.

Beställ din nya verkstadsutrustning redan idag från oss på Expondo! Med vår stora kunskap inom områden som hantverksutrustning och restaurangutrustning kan alla våra kunder vara säkra på att göra en bra affär. Gör din beställning av utrustning till verkstaden redan idag och få gratis leverans till porten!