Trustpilot

Hygienprodukter

Många branscher har mycket höga hygienkrav, till exempel restauranger och storkök. Att kunna hålla en god hygien på arbetsplatsen är också en arbetsmiljöfråga och en förutsättning för personalens välmående. Bland våra hygienprodukter hittar du till exempel handfat med knästyrning. Detta innebär att kranen kan startas utan att du behöver vidröra den, något som effektivt förhindrar spridningen av bakterier och smuts. Till några av våra handfat följer också hygienprodukter såsom en praktiskt och hygienisk tvåldispenser för flytande tvål med.

Högkvalitativ utrustning för hygienisk arbetsmiljö

Våra hygienprodukter är av god kvalitet och är speciellt designade för professionell användning. Det gör att de håller länge och presterar bra trots höga påfrestningar. Ett exempel på varor är våra hygieniska handtorkar i vilka händerna lätt blir torra med hjälp av varm luft. Dessa aktiveras av rörelse och har automatisk avstängning, något som gör att de inte behöver vidröras.

Vill man ändå ha en handduk att torka sig med finns handduksdispenser för engångshanddukar. Detta är ett bra alternativ om man vill undvika tyghanddukar i vilka bakterier och smuts frodas i fukten. De är även mycket lätta att fylla på och monteras enkelt på väggen. Att investera i rostfria tvättställ till arbetsplatsen är också en god idé. Materialet gör att tvättstället är mycket stöttåligt och hållbart samt lätt att hålla rent och fräscht. Bredvid tvättstället kan man placera någon av våra tvålpumpar. Det gör att det är enkelt att komma åt tvålen med endast en enkel knapptryckning. Det finns även modeller som kan opereras med armbågen, något som gör att man inte behöver vidröra dem med handen och på så sätt värnar om hygienen i ännu högre grad. Att investera i funktionella och praktiska hygienprodukter kommer att göra att det är mycket enklare att sköta hygienen vilket gynnar både personalen och produktionen.

Hygienprodukter för en god arbetsmiljö

Oavsett vad företaget behöver inom hygienprodukter hittar du dem hos Expondo. Vi satsar på bra kvalitet, hög kundservice och riktigt bra priser. Vi är medvetna om att många branscher har extra höga krav på hygien, något som vi vill tillmötesgå med riktigt bra produkter.

Genom att investera i hygienprodukter av god kvalitet sparar du både tid och pengar. Många av de produkter vi erbjuder är tidsbesparande, praktiska och har speciella funktioner som passar på arbetsplatsen. Vad sägs till exempel om ett handfat man enkelt styr med hjälp av knät för att slippa vidröra kranen med händerna? Komplettera även tvättstationen med tvåldispenser och handtork så blir det enkelt att snabbt sköta hygienen mellan olika moment i arbetet.

När du köper hygienprodukter eller andra produkter till arbetsplatsen från oss får du många fördelar. Vi levererar dina varor gratis och du kan även returnera dem utan att behöva betala något. Vi har dessutom våra egna märken, något som gör att vi har full kontroll och kunskap om de produkter vi säljer.

Välj bland många praktiska hygienprodukter hos oss och förbättra och förenkla hygienen på arbetsplatsen. I branscher där man handskas med livsmedel är detta extra viktigt och bör tas på största allvar. Vi har mängder med produkter för de flesta branscher.