Trustpilot

Kontors- och arkiveringsskåp

Arkivskåp - ordning är allt

Arkivskåp är inte bara praktiska och nästan oumbärliga för kontoret eller hemmakontoret - de kan också vara riktigt snygga. Dagarna med arkivskåp i tråkigt grått och klumpig metall är för länge sedan förbi. I dag finns skåp i många olika och ibland mycket eleganta utföranden och med många modeller som ingen skulle misstänka att de bara är en plats för filer och papper. Arkivskåp är alltid nödvändiga. Även i en digital tid när data lagras i molnet finns det fortfarande många dokument som måste bevaras i pappersform. Moderna arkivskåp imponerar främst med sitt attraktiva utseende och sin kreativa och sofistikerade inredning, till exempel extra fack, lådor och hyllor eller hela skåp speciellt för mappar. När det gäller ytor och material finns det ett brett utbud av valmöjligheter - från naturligt trä, elegant metall, specialbeläggningar eller till och med elegant glas, allt finns tillgängligt. Här på expondo hittar du en mängd olika arkivskåp av utmärkt kvalitet. Varför inte inspireras av våra fantastiska modeller redan nu?

Hängmappskåp

Arkivskåp har länge verkat lite gammaldags, nästan föråldrade, när det gäller deras utseende. Den typiska lådformen är det som alla tänker på. Arkivskåp har länge upplevts som överdimensionerade. Här har det definitivt skett en stor förändring: i dag har arkivskåpet kommit ut ur sitt dammiga hörn och är allt annat än tråkigt - vi vill inte längre avstå från en känsla av chic och elegans på våra kontor och i våra skrivrum. Arkivskåp har förvandlats till vackert utformade möbler, där fantasin inte har några gränser när det gäller utseende och stilar: enkla, ultramoderna, lekfullt-romantiska, rustika, eleganta eller till och med vintage-look. Det bästa beslutskriteriet här är att välja enligt vilken design som passar din inredning eller helt enkelt vad du tycker bäst om. Andra egenskaper kan dock vara det exakta syftet med ditt arkivskåp. Hos expondo hittar du klassiska modeller, arkivskåp med skjutdörrar eller rulljalusier, med integrerade lådor som är speciellt utformade för mappar, mindre rullcontainrar eller till och med låsbara arkivskåp. Våra kombimodeller har också mycket att erbjuda. Det handlar till exempel om arkivskåp med en kombination av öppna och slutna delar som är särskilt attraktiva och praktiska. Förutom DIN A4-mappar finns det också tillräckligt med utrymme för en mängd andra kontorstillbehör som behöver förvaras utom synhåll. Snygga tillbehör gör sig bäst i öppna utrymmen, som sedan kompletterar kontorsinredningen på ett perfekt sätt. Kombinationslösningar som möbler som består av ett arkivskåp eller en förvaringsskåp är också mycket funktionella eftersom de kan användas på ett mycket utrymmesbesparande sätt.

Arkivskåp i plåt eller trä?

På expondo erbjuder vi ett stort antal olika modeller från vilka du kan välja din favorit eller det arkivskåp som passar bäst in i ditt personliga inredningskoncept: Gillar du trä som fördjupar ditt rum i en mysig atmosfär och har en naturlig känsla? Metall är ett ofta använt material för kontorsskåp, men på expondo hittar du moderna arkivskåp där metall används på helt olika sätt för att komplettera ditt inredningskoncept. En design med eleganta glaspartier ger däremot ditt kontor eller hemmakontor en chic känsla och kan kombineras med annan inredning. Det finns också ett brett utbud av färger: arkivskåp och kontorsmöbler helt i vitt passar bra i ganska mörka rum, men kan också få stora kontor att verka svala och eleganta. Om arbetsrummet är ljust kan du använda kontrasterande färger och välja arkivskåp i mörkare färger. Att leka med färger är ett incitament för många designers. Även här är paletten bred: kombinationer av stomme och framsida i olika nyanser är en look som är mycket populär hos många kunder. expondo.se har exakt rätt arkivskåp som uppfyller din individuella smak.

Säkert förvar - arkivskåp med rulljalusi, skjutdörr eller låsbar

Skattedokument eller andra viktiga dokument måste förvaras under en längre tid Andra pappersdokument är kanske inte avsedda för allas ögon - för dessa och andra ändamål är låsbara kontorsskåp idealiska. För att göra det ännu säkrare finns det även låsbara arkivskåp. Det finns några olika låsningsalternativ: Den klassiska varianten är naturligtvis bara en modell med dörrar. Arkivskåp med skjutdörrar eller rulljalusier är dock modernare. Du hittar båda i attraktiva modeller här i butiken. Större försiktighet är nödvändig när det gäller konfidentiella dokument. I det här fallet bör du välja ett arkivskåp som du kan låsa. Detta ger dig en trygghetskänsla, särskilt i öppna kontorslandskap eller rum där många människor går in och ut. Det lämpar sig även för läkarmottagningar, så att patientjournaler alltid är skyddade. Se till att alltid förvara nyckeln på ett säkert ställe, men aldrig tillsammans med själva skåpet.

Våra arkivskåp - enastående kvalitet och kreativ design

Arkivskåp är absolut oumbärliga och samtidigt riktigt snygga. Om du värdesätter vacker design, högkvalitativa material och förstklassigt hantverk bör du snabbt ta en titt på expondo. Vårt breda utbud av fantastiska arkivskåp i många olika stilar och utseenden kommer att övertyga dig. Även din övriga kontorsutrustning kan vi snabbt ta hand om - i vår webbutik hittar du rätt möbler som kan kombineras med de attraktiva arkivskåpen. Ta en titt på kategorin kontorsstolar. För att utforma och utrusta ditt kontor eller din arbetsplats i en stil som är funktionell men också tilltalande finns det en mängd olika kontorstillbehör för att förvandla ditt skrivbord till en riktig arbetsplats. Varför inte ta en titt på vårt breda utbud redan nu? Du kan också välja mellan väggklockor så att du inte missar några viktiga möten, skrivbordsfästen för ännu mer utrymme eller fotstöd för mer komfort.

Fördelar med våra arkivskåp från huset expondo

  • Filer, mappar och annat är alltid snyggt förvarade

  • Viktiga dokument förvaras på ett säkert sätt

  • Material av högsta kvalitet och utmärkt utförande

  • Lätt att rengöra och robust

  • Chic design och ett stort antal olika ytbehandlingar