Trustpilot

Kosmetika

På rea
Rullvagn - 4 lådor
physa
(2)

Rullvagn - 4 lådor

Mått (LxBxH)
37 x 32.5 x 76 cm
659,00 kr 759,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 4/6

Kosmetisk utrustning för alla salonger

Skönhetssalonger är idag viktigare än någonsin. Skönhetsterapi består av olika branscher där det finns efterfrågan på riktiga specialister. Makeup-artister och kosmetologer är lika eftertraktade som specialister på manikyr och pedikyr, frisörer, fitness- och wellness-coacher eller stilkonsulter. Med en lämplig inredning kan du lyfta fram din salongs specialisering!

Skönhetssalongerna gynnas inte bara av charmen hos den unika inredningen, särskilt inom kosmetika finns det ett brett utbud av teknisk utrustning och redskap som inte bara underlättar utan även medför att alla skönhetsmetoder kan utföras professionellt. En vidareutveckling av klassisk kosmetika är instrumentell kosmetika som erbjuder helt nya möjligheter för alla salonger.

Instrumentell kosmetik har sitt ursprung inom medicinen och övertygar därför med djupgående behandlingar och långvariga resultat. Oavsett om det gäller hud, hår, naglar eller smink - instrumentella kosmetiska apparater är lika mångsidiga som skönheten själv. Upptäck vårt breda utbud av instrumentella kosmetikprodukter och se de många användningsområdena som finns för din skönhetssalong!

Skönhetsapparater för hemmet

Även om en skönhetssalong är en särskilt lugnande och bekväm miljö finns det situationer där högkvalitativ skönhetsutrustning är användbar även hemma. Du kanske är upptagen och har knappt tid att besöka en salong. Eller så brinner du för skönhet och har en daglig rutin. Skönhetsapparater för hemmet har många fördelar!

Tack vare den moderna tekniken har tillverkningen av utrustning blivit mycket effektivare. Det innebär att även högkvalitativa produkter kan erbjudas till lägre priser. Med modern skönhetsutrustning kan du utrusta ditt eget hem med professionell utrustning som inte på något sätt är sämre än den attraktiva inredningen i en riktig skönhetssalong.

Särskilt inom området skönhet och hälsa finns det många apparater som underlättar individuella tillämpningar: Till exempel högfrekvensstavar för fastare hud, nackmassageapparater för avslappning eller handduksvärmare för sköna varma handdukar.

Ditt hår kan också skämmas bort. Med utvalda frisörartiklar kan du skapa din egen lilla salong hemma!

Vad är syftet med en sterilisator i salongen?

Tjänsterna i en skönhetssalong utförs direkt på kunden, och många redskap kommer i kontakt med olika delar av kroppen under processen. Det leder till att smuts, mikrober och bakterier kan stanna kvar på de små verktygen, exempelvis saxar, pincetter och filar. Med en sterilisator rengörs och desinficeras all utrustning snabbt och tillförlitligt!

Sterilisatorer för salonger finns i olika utföranden, som all använder en speciell metod. Med varmluftssterilisatorer placeras verktygen i en behållare och värms upp till en hög temperatur. Det höga temperaturintervallet säkerställer en effektiv desinfektion. UV-sterilisatorer bestrålar och steriliserar de insatta enheterna med hjälp av UV-strålning.

Dessutom praktiska eftersom sterilisatorerna kräver lite golvyta och kan användas även i små salonger. Dess interiör är ändå rymlig så att du kan desinficera flera redskap samtidigt. Apparaterna får också pluspoäng för att de är särskilt lätta att använda och de är också mycket lätta att rengöra. Sterilisatorer är det perfekta komplementet i alla professionella skönhetssalonger!

Möbler för skönhetsterapi

Skönhetssalongerna har en hel rad olika erbjudanden. Beroende på vilka tjänster som erbjuds måste salongen vara lämpligt inredd. Olika områden, exempelvis kosmetika, frisörverksamhet och hälsa, kräver olika möbler, utrustning och redskap. Med de rätta möblerna kommer din salong att utstråla professionalism och utsökt charm!

Om du till exempel vill erbjuda frisörtjänster i din salong kommer speciella frisersalongsmöbler att underlätta ditt arbete med kunderna avsevärt: från att tvätta håret i högkvalitativa frisörutrustning och klippa och styla på bekväma frisörstolar till moderna hårtorkar för den sista touchen på frisyren. Kunderna kommer också att uppskatta din service extra mycket om du har rätt möbler.

Kosmetika har sin alldeles egen värld av lämplig inredning: frisörbord, stolar och speglar är bara den grundläggande utrustningen. För att applicera känslig makeup med ännu större precision hjälper professionella förstoringslampor till att uppnå en mer exakt applicering. Inredningsdesign är lika varierande som de skönhetsbehandlingar som erbjuds.

Vilken utrustning för skönhetsbehandling väljer du?

Kosmetikvärlden är mångfasetterad. När det gäller skönhet ligger fokus inte bara på kundens smink utan även på hud, hår och naglar. Från smink, manikyr och pedikyr till hårborttagning - för varje område finns det ett brett utbud av specialredskap att välja bland. Vilka kosmetiska apparater är bäst för din egen salong?

Utrustningen i din salong beror först och främst på vilka tjänster du erbjuder. Dessutom vill dina kunder få ett professionellt intryck vid första anblicken. Därför hittar du i vårt omfattande sortiment av kosmetikprodukter endast kvalitetsprodukter som övertygar med högkvalitativa material, gediget utförande och modern design!

Vill du göra din salong fulländad? Då gör du rätt val med våra produkter för massage och välmående . Kombinationen av skönhetsterapi och ett lugnande välbefinnande skapar verklig tillfredsställelse för alla dina kunder. Vår högkvalitativa utrustning för kosmetik och välmående skapar en perfekt grund för detta.