Trustpilot

Förvaringsskåp

På rea
Skåp - 2 hyllor - låsbart
Fromm & Starck

Skåp - 2 hyllor - låsbart

Mått (LxBxH)
45 x 76 x 180 cm
4 290,00 kr 5 190,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 31/5

Förvaringsskåp till kontor – expondo breda utbuda

Skåp är en universell och praktisk lösning för förvaring, vare sig det gäller skyddsutrustning inom industrin, arbetskläder inom sjukvården, sportutrustning på gymmet eller klubben, multimediautrustning och dokument på kontoret eller verktyg på arbetsplatsen. Med hållbara och säkra förvaringsskåp på kontor kan du erbjuda dina anställda, besökare eller elever en pålitlig lösning för förvaring av värdesaker i många olika sammanhang.

Skåp kan också vara användbara hemma. I garaget kan man använda låsbara och höga kontorsskåp för att förvara t.ex. verktyg eller biltillbehör, trädgårdsredskap, jord och frön i ett trädgårdsskjul, eller kvastar och rengöringsartiklar i ett förråd. Rullskåp och arkivskåp kan också vara en praktisk lösning för att förvara värdefulla papper och dokument i hemmet eller hemmakontoret.

Eftersom det finns skåp i många olika utföranden kan du välja mellan olika storlekar, material, färger och funktioner för att hitta ett skåp som passar dina behov. Det finns alltid ett lämpligt skåpsystem för alla platser och ändamål. I vårt breda sortiment hittar du t.ex. dokumentskåp med lås, brandsäkra dokumentskåp, arkivskåp i plåt, hängmappskåp och arkivskåp med lådor.