Trustpilot

Köksredskap

På rea
Doseringstratt - 8 mm
Royal Catering
(49)

Doseringstratt - 8 mm

Mått (LxBxH)
14 x 26 x 23.5 cm
329,00 kr 399,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 26/4
På rea
Gryta - induktion 20 l
Royal Catering
(13)

Gryta - induktion 20 l

Mått (LxBxH)
30 x 38.5 x 34 cm
699,00 kr 759,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 26/4

Hitta inspiration på expondos blogg!

För att arbetet i ett professionellt kök ska bli mer effektivt erbjuder vi en rad kökshjälpmedel från det högkvalitativa varumärket Royal Catering. Med dessa produkter blir det enkelt att arbeta tidseffektivt och som ett riktigt proffs i köket. Köksarbete innebär ofta tidspress, något som gör att allt som kan effektivisera arbetsprocessen är av godo. Här finner du både förpackningsmaterial och kökshjälpmedel som gör arbetet i köket mer effektivt, bekvämt och smidigt.

Effektivisera arbetet i köket med smarta produkter

Oavsett om det rör sig om storkök eller restaurang så behövs kökshjälpmedel för att underlätta arbetet och för att lättare kunna laga stora omgångar mat. Att laga större mängder mat kräver lite andra hjälpmedel än de som finns i det privata köket. I vårt sortiment kan du därför hitta flera modeller av kraftfull stavmixer i längder som räcker ned till botten även i mycket djupa grytor och skålar.

Det finns även konservöppnare i olika modeller som enkelt klarar att öppna även de större konservburkar som ofta används i storkök och på restauranger. En doseringstratt hjälper till att smidigt och exakt dekorera tårtor och bakverk eller lägga upp rätt mängd sås på tallriken utan spill. På så sätt slipper personalen krångla med slevar och kastruller, något som ofta är både otympligt och opraktiskt. Doseringstratten kommer även med ett praktiskt stativ på vilket den kan förvaras när den inte används, eller när man behöver händerna för annat en stund. Med en degrullare kan du enkelt forma stora mängder deg i hög hastighet. Det gör den till ett perfekt hjälpmedel vid pizza- eller brödbakning. Det är dessutom enkelt att ställa in degens tjocklek med hjälp av ett smidigt reglage vilket i sin tur ger en exakt storlek på brödet eller på pizzabotten. Produkten är tillverkad av kromnickelstål, något som gör detta kökshjälpmedel enkelt att hålla rent.

Kökshjälpmedel för professionella kök

I både storkök och på restauranger arbetar man ofta under tidspress vilket sätter höga krav på utrustningen. I vår avdelning för kökshjälpmedel finns en mängd produkter som effektiviserar arbetet samtidigt som det gör det mer bekvämt och hygieniskt för personalen.

Att investera i kökshjälpmedel av hög kvalitet gör att man sparar både tid och pengar. Nästan alla processer i köket går att göra bättre med smarta redskap, något som vi verkligen har tänkt på när vi byggt upp vårt utbud av produkter. Oavsett om du behöver kunna forma bröd, öppna konserver eller portionera ut maten snabbt finns produkter som underlättar. Att erbjuda personalen bra arbetsredskap höjer också deras välbefinnande och gör att de arbetar bättre och snabbare.

När du beställer kökshjälpmedel från oss har du alltid fri frakt och 100 dagars returrätt. Naturligtvis skickar du också tillbaka varor som du inte är nöjd med utan extra kostnad. Eftersom vi har många varumärken och också dessutom många som är våra egna kan vi pressa priserna och erbjuda dig bra utrustning till ett bra pris.

Arbetet i storkök och på restauranger är ofta krävande och stressigt, därför är det viktigt att erbjuda personalen rätt sorts kökshjälpmedel. Med dem blir verksamheten mer effektiv och det blir roligare att arbeta. Se över vad ditt företag har för behov och titta även i vårt utbud av smarta hjälpmedel för att få inspiration.