Trustpilot

Lyftutrustning

På rea
Fatvagn - Ø 60 cm - 300 kg
MSW
(8)

Fatvagn - Ø 60 cm - 300 kg

Mått (LxBxH)
63 x 63 x 17 cm
939,00 kr 1 019,02 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/7
På rea
Lyftvinsch - 400 kg
MSW
(3)

Lyftvinsch - 400 kg

Mått (LxBxH)
43 x 21.5 x 15 cm
1 390,00 kr 1 497,46 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

Oavsett om du behöver en vinsch till fyrhjulingen eller en lyftvinsch till lagret, kan du vara säker på att du hittar det här hos expondo! Vi erbjuder ett brett sortiment av olika vinschar för olika ändamål, med två gemensamma kännetecken: hög kvalitet och förmånliga priser. Ta en titt på våra produkter här nedan och låt dig imponeras av det breda utbudet av vinschar och tillbehör vi på expondo saluför, och beställ din nya vinsch redan idag! Leveransen ingår såklart på köpet.

Pålitliga MSW-vinschar

Vinscharna som MSW Motor Technichs tillverkar kännetecknas av hög kvalitet och jämförelsevis förmånliga priser. Då du köper en vinsch från oss får du ett hållbart redskap med lång livslängd för varierande behov, och kan njuta av den tillförlitlighet som MSW Motor Technichs och expondos långvariga erfarenhet inom produktion och försäljning av vinschar garanterar.

Vi har delat in våra vinschar i olika kategorier. I kategorin Löpvagn hittar du löpvagnar för slutna utrymmen som exempelvis lagerlokaler. Löpvagnarna kan användas bära vikter upp till ett tons vikt, så välj noggrannt vilken av löpvagnarna som passar just dina behov på bästa sätt.

I kategorin vinsch 12V hittar du offroadvinschar för vinschandet av fordon - exempelvis fyrhjulingar och bilar. Även här erbjuds det vinschar med olika dragkrafter, så att du kan välja den modell som krävs i just den situation du ska vinscha i. Naturligtvis hittar du också den användbara monteringsplattan för modellerna på samma sida.

Ännu ett exempel på en kategori med vinschar vi förfogar över är lyftvinschar. Där hittar du både lyftvinschar med lyftkrafter mellan 250 och 1000 kilogram, och kastblock som tål belastning upp till 10 ton. Lyftvinscharna och kastblocken lämpar sig bäst för slutna utrymmen som t.ex. lagerlokaler etc.

Vårt långvariga samarbete med MSW Motor Technics möjliggör en konkurrenskraftig prissättning för deras högklassiga vinschprodukter. Ta en titt i vårt vinschssortiment och köp din nya vinsch redan idag!

Hög kvalitet från expondo

Vi har sålt verktyg, utrustning för industrin samt allt som restauranger kan tänkas behövas, redan ända sedan 2007 då expondo lanserades som webbshop. Vi vet att våra kunder värderar både hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser väldigt högt.

När du funderar på vad som kan behövas i din verkstad, lönar det sig att kolla igenom vårt breda sortiment inom utrustning för professionella hantverkare. Vi erbjuder allt från utomordentliga MIG-/MAG-svetsar till prisvärda borrhammare - vi är säkra på att du kommer hitta en rad användbar och spännande utrustning som du är i behov av.

Vinscharna som vi erbjuder, imponerar med sin mångsidighet och effektivitet: genom att välja de rätta produkterna sparar du både tid och energi då vinschandet ska utföras. Användningssäkerheten ligger oss naturligtvis nära om hjärtat, och därför har alla våra vinschar en överbelastningsskyddsfunktion som förhindrar överbelastning och möjliga skador för produkten. Därmed kan du försäkra dig om att arbetsutförandet förblir tryggt var än du använder våra vinschar och övriga produkter. Genom att satsa på produkter med hög kvalitet får du hållbara produkter med lång livslängd som underlättar ditt arbete i många, många år, och maximerar även trivseln på jobbet då de olika processerna löper smärtfritt och användarens ergonomi också tas i beaktande.

MSW Motor Technics lägger förutom den höga kvaliteten även stor vikt på designen av maskinerna. Att optimera designen av maskinerna betyder att tekniska, ekonomiska, sociala och ekologiska aspekter tas i beaktande då produkten utvecklas, så att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter åt dig som slutkund.