Trustpilot

B-sortiment Restaurangutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är du på jakt efter högkvalitativ restaurangutrustning? Toppen, då har du hittat rätt hos expondo. Vi erbjuder ett mycket brett sortiment när det rör sig om slitstark och toppmodern restaurangutrustning. Under denna kategori finner du begagnad köks- och restaurangutrustning med varor till reducerade priser. Självklart är varorna i mycket gott skick standard. Ta dig ett varv i vår webbutik med ett brett utbud av storköksutrustning, praktiska och effektiva kökshjälpmedel och mycket, mycket mer!

Begagnad restaurangutrustning till låga priser

Under denna kategori hittar du alltså andrahanssortering av restaurangutrustning från välrenommerade varumärken som Royal Catering och Bartscher till mycket förmånliga priser. Expondo erbjuder ett mycket brett utbud av produkter som kan tillämpas på många olika områden för olika tillfällen.


När du är på jakt efter begagnad restaurangutrustning gäller det att vara noga med att ha kolla på om varorna faktiskt håller måttet. På den punkten kan du vara helt lugn när du handlar hos expondo. Utrustningen är hel och ren och håller alla säkerhetsföreskrifter som utlovas.


Oavsett om du söker fiffig marknadsutrustning till bra priser eller stabil storköksinredning kan du känna dig trygg med att göra ditt köp hos expondo. Vi har allt man kan tänkas behöva i restaurangväg, men vi har också ett mycket brett sortiment om du är ute efter hantverks- eller industriutrustning. Kika in våra storsäljare som du finner under kategorierna värmeplattor, våffeljärn och fritöser för att skapa dig en egen uppfattning om vår välsorterade onlineshop, där du hittar mycket annat utöver bara begagnad restaurangutrustning.


Vid köp av varor hos expondo ingår givetvis leverensen till Sverige på köpet. Beställ din begagnade restaurangutrustning till förmånliga priser redan idag!

Expondo kan du lita på

Vi får nog lov att säga att vi vid det här laget känner oss ganska väletblerade som webbshop, då vi startade vår verksamhet 2007. Vi har ett samarbete med våra partnerproducenter som har pågått under en lång period, vilket självklart har medfört att vi kan hålla priserna nere.


Oavsett om du köper begagnad restaurangutrustning som ny, kan du lita på att du har gjort en bra deal. Märket Royal Catering är innovativt samtidigt som det säljs till låga priser. Det har ett brett spektra av produkter, både när det kommer till tekniskt avancerade produkter såsom kaffebryggare men också när det kommer till produkter som ska stå stadigt och stabilt i en hektisk köksmiljö såsom våra rostfria arbetsbänkar.


Restaurangutrustningen du hittar i vår onlinebutik är framtagen för att verkligen fungera i restaurangmiljöer då de är lätta att rengöra, är konstruerade att tåla en stor viktpåfrestning och samtidigt vara enkla att förflytta.
Expondo ska vara tillgängligt för alla typer av verksamhet. Här hittar med säkerhet den lilla gatuköksinnehavaren produkter, men även den som driver storkök kan skatta sig lycklig, då man alltid stöter på något som är intressant. Passa även på att fynda bland begagnad restaurangutrustning när du ändå är här!