Trustpilot

Vågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vi erbjuder ett brett produktsortiment inom huvudkategorin vågar – allt från precisionsvågar för laboratorier till kranvågar med flera tons maximalvikter. Steinberg Systems och Kern tillverkar vågar för varierande ändamål, men ett är gemensamt för alla deras produkter: maximal prestanda till attraktiva priser.

När man söker efter den rätta vågen är det viktigt att också lägga fundera över vilken grad av precision man är ute efter. Att vågen alltid visar exakt rätt värde, oavsett om det gäller lätta eller tunga vikter, är själfallet en förutsättning. Med Steinberg Systems och Kerns vågar kan du vara säker på att du får pålitliga och exakta mätresultat på allt som du väger.

Vågar för olika behov

Behöver du en plattformsvåg för vägningen av paket, eller kanske vill du väga bananer med en prisvåg? Du kan vara säker på att expondo har det du behöver! Vi erbjuder ett brett sortiment av olika vågar för varierande behov och är stolta över den höga kvalitén som våra produkter har.

Det första som du naturligtvis måste beakta är hur stora och tunga de vägda föremålen är och vilken form de har. Det är klart att vägandet av vilt kräver en annan våg än, säg, näringstillsatser – eftersom både vikten, volymen och formen är helt annorlunda.

Gemensamt för alla våra vågar från Steinberg Systems och KERN är deras låga självvikt och enkla flyttbarhet. Största delen är helt enkelt bärbara, och många av de resterande vågar kan antingen fällas ihop eller är utrustade med hjul i bottnet av vågen. Vissa av vågarna kan t.o.m. användas med trådlös fjärrstyrning, vilket i sin tur betyder att du inte ens behöver i samma rum som vågen när du läser resultaten!

Bekanta dig med vårt breda utbud av kvalitetsvågar från Steinberg Systems och KERN, och hitta den rätta vågen för just dina behov! Vi bjuder naturligtvis på gratis leverans till hemmet eller verkstaden, då du gör din beställning redan idag!

Garanterad kvalitet från Steinberg Systems

Steinberg Systems tillverkar olika slags vågar av hög kvalitet för varierande behov. Med den långa erfarenhet som dess produktdesignteam har lyckats samla på sig, resulterar utvecklingsarbetet i fenomenal effektivitet och lättanvändbara produkter. Deras kvalitetsförsäkringssystem garanterar att de produkter som säljs upprätthåller högsta möjliga standard, och att du inom din näringslivsverksamhet kan lita på de resultat som din nya våg från Steinberg Systems ger dig.

Utöver de utmärkta vågarna från Steinberg Systems erbjuder vi på expondo naturligtvis också ett brett urval andra produkter för proffs inom hantverks- och industrisektorn. Tack vare produkternas lätta användbarhet lämpar de sig utmärkt också till ambitiösa hobbyhantverkare, men vi måste ändå medge att vi valt att satsa på hållbara och högkvalitativa produkter som möjligen passar bäst för yrkesmässiga aktiviteter.

Om du t.ex. planerar att köpa en våg för vägningen av smycken, lönar det sig också att ta en titt på våra ultraljudstvättar som passar perfekt för rengörningen. Naturligtvis passar också Goldbrunns vakuumtorkskåp samt smältugnarna i varierande storlekar för den ambitiöse juveleraren.

Vi på expondo har varit aktiva inom onlinehandeln av proffsverktyg redan sedan 2007 och har som vår ambitiösa målsättning att underlätta vardagen för proffshantverkare runtom i Europa. Tack vare vårt nära samarbete med ledande producenter av verktyg och utrustning står du som kund alltid nära produktionen och kan på så sätt vara med och påverka slutprodukten genom att vidarebefordra dina åsikter och upplevelser gällande produkten.