Trustpilot

Lödverktyg

På rea
Digital lödstation - 65 W - LED
Stamos Soldering
(6)

Digital lödstation - 65 W - LED

Mått (LxBxH)
16 x 12 x 9 cm
1 090,00 kr 1 190,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6
På rea
Lödkolvspaket - 60 W
Stamos Soldering

Lödkolvspaket - 60 W

Mått (LxBxH)
16 x 11.5 x 19 cm
299,00 kr 369,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

Lödverktyg används för att förena två olika metallytor utan att grundämnet smälts. Till detta används ett tillsatsmedel (lod) med lägre smältpunkt än grundmaterialet. Efter att man rengjort det lödverktyg som man ska använda tillsätter man lodmedlet och värmer upp till lödtemperaturen. Vid så kallad mjuklödning på mindre föremål används lödpenna, lödkolv eller gasolbrännare. Om du ska hårdlöda behöver du en svetsbrännare eller i vissa fall en gasolbrännare. Hårdlödning ger ett starkare förband än mjuklödning.

Här hittar du allt inom lödverktyg

Expondo erbjuder solida lödverktyg från det kända tyska varumärket Stamos Soldering som enbart framställer produkter avsedda för professionellt bruk. Övertyga dig själv om kvaliteten i våra produkter. Här hittar du allt inom lödutrustning att använda för olika typer av lödningsuppgifter. Våra produkter är tillverkade för att tåla att användas väldigt många gånger över en lång period och inom flera olika områden.

Vi har alla lödverktyg som du behöver för att kunna jobba på ett proffsigt sätt. Vi har ett brett urval av olika typer av lödstationer, både något mer avancerade digitala och vanliga. Vare sig du behöver en enklare lödstation med en varmluftskolv eller är ute efter en mer välutrustad digital lödstation med integrerat nätaggregat eller med förvärmningsplatta så finner du det hos oss. Här hittar du också lödkolvar med olika användningsområden. Vi har vanlig lödkolv och lödkolv med lödröksutsug. En bra förstoringslampa kommer också att komma till användning, vi har dem i olika utföranden. Du kan med förtroende vända dig till oss och be om råd vad gäler alla de lödprodukter som vi tillhandahåller. Alla våra produkter inom lödning är utrustade med en ESD-funktion och levereras med en skyddskontakt vilket innebär att apparaten är skyddad och säker att använda. Vår lödutrustning är försedd med ergonomiska bärhandtag så att den kan tas med överallt.

Lödverktyg för händiga och proffs

Expondo kan erbjuda ett bra utbud av olika lödverktyg som fyller kundens alla tänkbara önskemål och behov, vare sig det exempelvis handlar om en mindre bilverkstad eller en större verksamhet. Våra produkter har givetvis genomgått noggranna kvalitetskontroller som fyller tysk kvaltitetsstandard.

Om du ska beställa lödverktyg och behöver vår expertis på området finns vi självklart alltid till hands för att besvara dina frågor. Vi är en pålitlig partner i inköpsprocessen på ert företag. Vi är ett all-round företag som kan leverera de flesta delar, komponenter och utrustningar som ett företag kan ha idag. Med våra produkter kan man känna sig trygg i sin yrkesroll och ha bra möjligheter att utföra ett toppenjobb.

Expondo tillhandahåller bra produkter till väldigt bra priser. För att du som kund ska bli extra nöjd och känna dig trygg med ditt köp så erbjuder vi även 3 års garanti när du köper dina lödverktyg här i vår butik.

Här på Expondo.se hittar du allt du behöver av verktyg och utrustning i det professionella livet. Beställ dina lödverktyg här så får du fri leverans och skulle du mot all förmodan inte vara nöjd så ingår fria returer av varan.