Trustpilot
(4) recensioner

Pelarborrmaskin - 550 W - 5 effektnivåer - Ø 16 mm

3 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10062508

|

Modell: MSW-TBBD-1500LS

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. måndag 6 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
3 390,00 kr
3 390,00 kr
0%
9 661,50 kr
3 220,50 kr
5%
15 255,00 kr
3 051,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Hög prestanda – kraftfull 550 W-motor med upp till 1790 varv/min
  • Exakt – 5 varvtalsnivåer för olika material och krav samt en laser som markerar borrhålet
  • Variabel – den 190 x 190 mm stora arbetsytan kan lutas för exakt arbete
  • Passande – borrchuck med en diameter på 1,5–16 mm för olika hålstorlekar
  • Praktisk – du flyttar borren med hjälp av en trearmad spindel till ett borrdjup på upp till 80 mm och en LED-lampa lyser upp arbetsområdet
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.3

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Stabil

En mycket viktig egenskap som kommer att tänka på vid första anblicken är enhetens mycket goda stabilitet efter montering. Det andra är en väldigt bra kvalitetskänsla efter montering, varje element passar bra, mässings- och plastelementen håller ihop perfekt – det är verkligen väldigt bra. En annan sak är att att slå på skruvstädet fungerar bra och exakt, det guidar dig till den angivna punkten väldigt bra. En annan sak är bristen på runouts och vibrationer, vilket avsevärt förbättrar noggrannheten. Motorn fungerar mycket bra, har tillräcklig effekt för det mesta och räcker inte till 100% för mina ändamål, och jag har till och med en stor reserv. Sammanfattningsvis tror jag att enheten enkelt kan köpas av en semi-professionell eller till och med för professionell användning. Jag anser att mitt köp är mycket bra!

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Germany

Stabil bänkborrmaskin

Hittills väl och robust gjord, med en laserstrålefixering som var eller är väljusterad. Inställningen av borrhastigheten med bara en spak och avläsning av LED-displayen är också mycket bra, men även andra märken i prisklassen erbjuder detta. Det andra märken i den här prisklassen inte har är borrhuvudets 8 cm slag och det var också mitt köpkriterium. Men arbetsbordsbelysning, som jag tyckte skulle vara önskvärt och som annonseras i beskrivningen, finns tyvärr inte. Monteringen är snabb och självförklarande. En sak jag inte kan komma över är varför använda batteridrift för laserstrålen när allt annat ändå drivs med 230 volt? Borrhuvudet har en tandad ring vilket inte är direkt idealiskt för att snabbt byta borr och jag köpte ett matchande snabbkopplingshuvud separat. Maskinen är väl inriktad och borrhålen är helt acceptabla. Tekniken med den tandade dragstången för att flytta borrbordet upp/ner är inte heller optimal eftersom det blir lite för mycket glapp i bordet och stången fästs endast i övre och nedre rörstativringen utan ytterligare skruvning. Vid behov kan eller bör du själv lägga till en spännskruv i borrbordet. Bortsett från den saknade arbetsbordslampan som beskrivs är det en rimlig bordsborr för hobby- men även halvprofessionell sektor i prisklassen. Jag drar av en stjärna för den saknade arbetsbordslampan. Ändå skulle jag köpa den igen och kan rekommendera den med gott samvete.

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

Bänkborren har varit igång i nästan en vecka, med initiala svårigheter. Först ville jag ladda ner hela användarmanualen online, tyvärr var den inte tillgänglig på alla språk. På frågan om tillgänglighet via bruksanvisningen kunde expondo inte ge någon information. Än så länge är allt bra! Monteringen var dock ganska enkel och kan utföras förståeligt även utan bruksanvisningen. Tyvärr upptäckte jag, precis som de tidigare högtalarna, att endast en korslaser var installerad och den annonserade arbetslampan saknades. Jo, andra märken har arbetslampor i den här prisklassen. Det andra märken i den här prisklassen inte har är borrhuvudets 8 cm slag och det var också mitt köpkriterium. Den enda hammaren är att även denna information inte är korrekt. Slaglängden är 60 mm och inte de annonserade 80 mm! Märkte inte de andra? Det är också synd att batteridriften för laserstrålen är lågström - se hastighetsdisplayen. Borrhuvudet är försett med en tandad ring (1,5-13 mm), vilket inte är direkt idealiskt för att snabbt byta borr. Jag köpte också en snabbchuck. Själva maskinens koncentricitet är bra, visare visar 2/100, vilket är mer än tillräckligt. Tekniken med den tandade dragstången för att flytta borrbordet upp/ner är inte optimal eftersom det blir lite för stort spel vid justering. Dessutom böjs arbetsbordet nedåt vid lite tyngre belastningar, så material sparades. Bortsett från den beskrivna arbetsbordslampan som saknas och det felaktiga borrslaget (åtminstone för mig) är det en rimlig bordsborr för hobby- men även halvprofessionell sektor i prisklassen. Jag drog av två stjärnor för den saknade arbetsbordslampan och det för korta borrslaget. Ändå skulle jag köpa den igen eftersom den med lite omarbetning nu är en solid bänkborrmaskin. Jag kan fortfarande ge information om hållbarhet och anskaffning av reservdelar.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter