Nyheter

Artikel: EX10062357

|

Modell: MSW-SS300FZ

Planslip - 240 W - 6000 - 12 000 U/min - Softgrip

729,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – för slipning av trä, faner, färg, spackel, mineral- och akrylytor
  • Bekväm – med ett ergonomiskt mjukt grepp
  • Ren – den integrerade dammbehållaren möjliggör ett rent arbete
  • Praktisk – varje bit sandpapper sitter säkert med en klämma och kardborrefäste
  • Justerbar – med en praktisk kontroll för att justera hastigheten

PRODUKTBESKRIVNING

Planslip för finslipning som kan justeras mellan 6000–12 000 varv/min

Se till att det går smidigt. Arbeta snabbt och enkelt på olika ytor med denna praktiska slipmaskin från MSW. Planslipmaskinen, med sitt ergonomiska grepp, ligger bekvämt i handen och går snabbt att byta sandpapper på. Ställ in rätt varvtal mellan 6000–12 000 varv/min för ditt projekt, via den praktiska styrenheten. En särskild fördel är att det avslipade dammet automatiskt hamnar i den integrerade dammuppsamlaren.

Behändig slipmaskin för krävande projekt

Oavsett om det rör sig om faner, trä, färg eller spackel kan du slipa många olika ytor med denna planslip. Du kan även slipa mineral- och akrylytor snabbt och enkelt med en passande sorts sandpapper. Bytet går väldigt enkelt, tack vare klämman och kardborrbandet kan du byta till rätt korn på några sekunder. Du sätter snabbt på och stänger av svetsapparaten upptill.

Tack vare det mjuka "softgrip"-greppet ligger plan-slipmaskinen bekvämt i handen. Det ergonomiska handtaget är utformat så att du kan hålla maskinen säkert i olika positioner. Därför går det bekvämt att slipa, även under längre tidsperioder. Med planslipen kan du få utmärkta resultat vid både grovt och fint arbete. Det unika vibrationsdämpande systemet minskar vibrationerna och möjliggör en jämn, kontinuerlig drift. Enheten är skyddad med skyddsklass II genom en dubbel och förstärkt isolering.

TEKNISKA DETALJER