Trustpilot
På rea
(4) recensioner

Portabel powerstation 1,5 kWh - Upp till 3 kW - 100–240 V - Med växelriktare

12 190,00 kr 15 190,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10062325

|

Modell: MSW-POWER 1500 MAX

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 9 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
12 190,00 kr
12 190,00 kr
0%
34 741,50 kr
11 580,50 kr
5%
54 855,00 kr
10 971,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Uthållig – hög kapacitet på 1,5 kWh
  • Kraftfull – med 1500 W kontinuerlig effekt och en maximal effekt på 3000 W
  • Mångsidig – 4 USB-portar, 1 USB-port (TYP C upp till 100 W), cigarettändaruttag och två 230 V-uttag
  • Enkel – med en ingående spänning i området 100–240 V kan den laddas upp via elnätet eller via solpanel (200 W) (6 h)
  • Lång livslängd – underhållsfritt, säkert och miljövänligt litium-järnfosfat-batteri
  • Pålitlig – LCD-display ger information om aktuell laddningsnivå och alla relevanta parametrar
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

jag rekomenderar

Jag rekommenderar det verkligen. Jag köpte den i ett set med en 200W solpanel från expondo från samma tillverkare. Till en början tänkte jag att den måste laddas från elnätet och att laddning från panelen bara var marknadsföring. Men som det visade sig, laddar 30V MPPT-laddningspanelen stationen på cirka 5-6 timmar en solig dag (från ett tomt batteri). Vilket är ett helt oväntat resultat. Vi använde tidigare en liten bensingenerator vid sjöhuset för lampor och mindre vitvaror. Nu visar det sig att vi har ett tyst, miljövänligt alternativ. Visst händer det ibland att vi laddar den från nätet hemma och tar med den, men det är ändå en mycket bättre lösning än att tanka den i en dunk. Fördelen är att du, till skillnad från en generator, helt enkelt kan slå på den, ladda den samtidigt under dagen och använda den. Och du behöver inte starta om varje gång du behöver energi, till exempel för en TV, fläktljus, etc. Jag rekommenderar starkt 5+

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Stark station

En laddstation värd att köpa. En viktig punkt som tillverkaren inte nämnde är skydd mot överdriven urladdning, så den verkliga kapaciteten är 90% av det deklarerade värdet. Denna funktion förhindrar batteriskador och djupurladdning. Den andra intressanta funktionen som tillverkaren inte nämner är den inbyggda växelriktaren - så att du kan ladda enheten direkt från solcellspaneler, en vindkraftpark i hemmet, etc. Vi använder denna funktion särskilt ofta - eftersom vi använder den i en husbil - vi använder energin som lagras under dagen på natten! Bra utrustning, mycket välgjord och väl skyddad.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Kraftverk

Solid utförande, pålitlig prestanda, enkel användning - absolut entusiasm! Rekommenderas för nödsituationer och camping, trots att den är något tyngre. 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Visa den ursprungliga recensionen

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

solid Powerbank

Kraftverket är mindre än man kan tro med tanke på den batterikapacitet som erbjuds. Naturligtvis är en sådan sak inte lätt, men bärhandtaget gör den lätt att flytta. Jag tycker att det är väldigt praktiskt att man kan koppla på och stänga av DC och AC separat. Detta skyddar växelriktaren och därmed batteriet. På displayen kan du se konsumentens aktuella behov i watt och hur länge enheten har varit igång. Laddningstiden motsvarar också vad tillverkaren uppger. Den interna fläkten reagerar något sporadiskt vid ett visst temperaturvärde (startar och stoppar med ganska korta intervaller), men detta är normalt. Test med solpanel pågår fortfarande. Allt som allt en gedigen pjäs som är värd pengarna.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter