Artikel: EX10061176

|

Modell: MSW-PN-100

Rörnotch - Ø 51 mm - 0 till 60°

1 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Justerbar – borrvinkel justerbar mellan 0 och 60°
  • Stabil – robust och hållbar konstruktion med en 15 mm tjock stålram
  • Mångsidig – tack vare adaptern kan hålsågar med en diameter från 12,7 till 15,9 mm användas
  • Kompatibel – kan köras med alla standardborrar med ½"-anslutning
  • Enkel – problemfri montering av rörnotchen genom att klämma fast i ett skruvstäd

PRODUKTBESKRIVNING

Rörnotchen för hål och hack på några sekunder

Rörnotchen MSW-PN-100 från MSW, dina experter på professionella handverktyg, är den perfekta hjälpen för att göra hack och hål i rör. Först därefter kan de sammanfogas med svetsning eller andra tekniker. Detta gör det möjligt att göra specialanpassade stålramar såväl som individuella ledstänger, valsburar etc.

Enkelt och exakt! Rörnotchen från MSW:s professionella verktygssamling

Att göra hack i vinklade öppningar i vilka rörstänger behöver passa exakt utgör en speciell utmaning. Med rörnotchen kan du placera borrhuvudet efter behov i en vinkel mellan 0 och 60° för att förbereda en exakt fog. En lättläst vinkelskala i steg om en grad ingår i leveransen för detta ändamål.

Rörnotchen är utrustad med en justerbar 2-axlig klämma för bekväm drift. Ett rör med en maximal diameter på 51 mm fästs säkert på den första axeln, medan den andra axeln är utrustad med en avtagbar dorn, på vilken borren fästs. Nu kan borrhuvudet ställas in på önskad vinkel med hjälp av skalan. Dornen drivs av en extern borr via anslutningen på 1/2". Med spindeladaptern kan du använda kärnborrutrustningar med diametrar från 12,7 till 15,9 mm. Viktigt: Hålsågarna och borren ingår inte i leveransen!

Rörnotchen kännetecknas av sin robusta, långvariga konstruktion som understöds av en 15 mm tjock ram. För att installera rörnotchen klämmer du helt enkelt fast den i ett skruvstäd. Du kan bearbeta rör tillverkade av stål, aluminium, koppar eller mässing, beroende på hålsåg.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR