På rea
(1) Recension

Artikel: EX10061228

|

Modell: MSW-DMS300

Ställning till kärnborrmaskin - Med hjul

4 090,00 kr 4 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Enkel – monteringssystem för kärnborrmaskiner från MSW och jämförbara enheter
  • Exakt – matningsspak möjliggör exakta rörelser med kärnborrmaskinen
  • Effektiv – fyra borrhål och justeringsskruvar för enkel montering av stativet
  • Mobil – hjul möjliggör enkel transport
  • Flexibel – 940 mm lång kolonn lämplig för olika borrdjup

PRODUKTBESKRIVNING

Kärnborrmaskinsställning för borrhål upp till 300 mm i diameter

För att öka precisionen vid borrning och förenkla hanteringen av kärnborrmaskinerna från MSW kan du med fördel använda denna ställning till kärnborrmaskin. En stabil bas och en enkelt justerbar styrskena gör det lättare för dig att fästa kärnborrmaskinen och borra säkert även i fasta material som betong eller sten. Arbeta effektivt och använd elverktyg från MSW.

Borrställningen för kärnborrmaskiner från MSW

Ställning till kärnborrmaskin består av ett stativ och en kolonn på vilken du monterar kärnborrmaskinen. Stativet är försett med fyra justeringsskruvar med vilka stativet kan monteras på borrplatsen. Två justerbara konsoler ger ytterligare stabilitet, vilket ger en maximal stativyta på 400 x 480 mm.

Kärnborrmaskinsställningen är ansluten till en snabbväxelbytare på kolonnen. Med hjälp av hållaren kan enheten placeras exakt och flyttas längs en styrskena. Matarspaken möjliggör ett säkert och effektivt arbete där hål med en diameter på upp till 300 mm kan borras. Med en längd på 940 mm erbjuder diamantborrstativets kolonn tillräckligt med rörelsefrihet för att placera kärnborrmaskinen i ställningen innan borrningen och att arbeta bekvämt med enheten.

Denna mobila ställning till kärnborrmaskin är tillverkad av högkvalitativt aluminium och stål, vilket innebär att den tål tung belastning. Ställningen är dessutom utrustad med två hjul för enkel transport.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Perfeito. Fácil de instalar a perfuratris.