Trustpilot
På rea
(2) recensioner

Verktygsskåp - Modulärt - 120,3 x 42,7 x 2,5 cm arbetsplatta - Verktygstavla med hål - 2 rullskåp - Låsbart

12 190,00 kr 13 317,27 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10062510

|

Modell: MSW-GTC-100L

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
12 190,00 kr
3+
5%
11 580,50 kr
5+
10%
10 971,00 kr
10+
15%
10 361,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Prydligt – verktyg och material kan hängas på verktygstavlan med hål och förvaras i lådorna
  • Stabil – robust konstruktion av stål och trä med rullbehållare
  • Rymlig – stor arbetsyta och massor av förvaringsmöjligheter med lådor och hyllor
  • Hög lastkapacitet – hyllorna, lådorna och bänkskivan lämpar sig för tunga föremål och verktyg
  • Variabel – djup förvaringsyta, arbetsyta och hylla ovanför den perforerade väggen
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

I ditt verktygsskåp med ett rullbart lådskåp har du koll på dina verktyg

Vem vill lägga en massa på att leta efter sina verktyg och skruvar? MSW:s låsbara verktygsskåp ger en stor arbetsyta där du kan jobba på dina projekt och organisera element som gör ditt arbete mycket enklare. Med förvaringsutrymmet, väggen med hål, de 4 rymliga lådorna och skåpen i olika storlekar får du gott om plats för allt du behöver för ditt projekt. Oavsett om du löder, borrar, sågar eller arbetar i trädgården har du allt nära till hands i förvaringsskåpet.

Låsbart förvaringsskåp i metall och trä från MSW

Förvaringsskåpet av metall och trä tål även tyngre arbeten. Arbetsytan klarar av belastningar på upp till 200 kg och hyllorna 50 kg. Du kan förvara verktyg som väger upp till 30 kg i de praktiska hängskåpen. Skåpen är tillverkade av motståndskraftigt stål. Bänkskivan i trä är riktigt slitstark. Med en yta på 120,3 x 42,7 x 2,5 cm ger bänkskivan gott om plats för verktyg och material.

Verktygstavlan med hål är särskilt praktisk när du vill ha dina verktyg överskådliga och inom räckhåll. Det modulära verktygsskåpet innehåller en metallbehållare med 4 helt utdragbara lådor. Behållaren står på 4 lättrullade hjul med sammanlagt 2 bromsar. I lådorna finns plats för borrar, skruvmejslar och många smådelar som du kan rulla till önskad plats efter behov. Så fort du drar ut lådskåpet har du en ledig sittyta, så att du kan arbeta vid arbetsbordet. Annars kan du förvara behållaren under arbetsplattan för att spara utrymme.

I väggskåpet, hyllorna och det stort metallskåpet får du ännu mer utrymme för din verkstadsutrustning. Skåpet har 3 hyllplan som du kan montera flexibelt på önskad höjd. Det finns plats för ytterligare redskap på två hyllor i underskåpet. Systemet är modulärt uppbyggt, så du kan placera de enskilda elementen på det sätt som passar dig bäst.

Anpassningsbar design som passar varje verkstad

Det modulära verkstadsskåpet har fötter som kan justeras med en höjd på upp till 25 mm. Detta gör att du enkelt kan kompensera för ojämnheter i golvet och säkerställa ett horisontalt läge. Det solida systemet står säkert och stabilt. För att skapa ytterligare stabilitet kan du även fästa verkstadsskåpet på en vägg så att det inte kan välta.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 4 månader sedan Publicerad på Expondo Slovakia

Mycket hög kvalitet,

Jag rekommenderar köpet - produkten är välgjord

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Verkstadsmöbler av mycket god kvalitet

Jag rekommenderar verkligen köpet - produkten är välgjord, av bra kvalitet, varje element passar bra och ser riktigt bra ut. Ett litet minus för svårigheterna med instruktionerna. Trots detta var allt snyggt ihopsatt och i slutändan är jag väldigt nöjd!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter