(3) Recensioner

Artikel: EX10040394

|

Modell: PHY-MTW-1

Elektrisk värmefilt för massagebänk - 180 x 75 cm - 60 W

519,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – med 60 W och effektiv dubbelspiral
  • Perfekt passform – med en storlek på 180 x 75 cm, perfekt för massagebord
  • Skön – behaglig yta av fleece
  • Justerbar – med tre värmelägen i ett intervall på mellan 50 och 55 °C
  • Säker – med överhettnings- och överströmsskydd

PRODUKTBESKRIVNING

Optimala behandlingsresultat med en elektrisk värmefilt för massagebänk

Den elektriska värmefilten för massagebänk PHY-MTW-1 från physa ger extra avkoppling under massage, kosmetiska behandlingar eller hälsobehandlingar. Speciellt under längre behandlingar eller under avslappnings- och viloperioder är en varm madrass ett skönt och djupverkande inslag för dina kunder. Värmefilten för massagebord utvidgar blodkärlen, stimulerar blodcirkulationen, lindrar muskelsmärta och kan hjälpa till att lösa spänningar i kroppen.

Massage & Wellness på högsta nivå

Med en effekt på 60 W och en effektiv värmeledning med dubbelspiral erbjuder denna elektriska värmefilt för massagebänk snabb, pålitlig och jämnt fördelad värme. Den exakta temperaturen kan ställas in i tre lägen upp till 55 °C via en styrenhet. Detta temperaturintervall är idealiskt för en djupt avslappnande och smärtlindrande effekt, till exempel för rygg- och muskelsmärta, kramper, spänningar, reumatiska sjukdomar eller artrit, men också för ett allmänt ökat välbefinnande under en behandling.

Den mjuka värmedynan för massagebord har en behaglig yta av fleece, vilket säkerställer en avslappnad känsla när man ligger på värmefilten. Med en storlek på 180 x 75 cm är värmedynan för massagebänk perfekt för de flesta typer av behandlingar. Försedd med överhettnings- och överströmsskydd garanteras säkerheten under användning. Uppgradera dina kunders behandlingsupplevelse enkelt och billigt och välj en elektrisk värmefilt för massagebänk från physa!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.3

Baserat på 3 recensioner

08.02.2023

08.02.2023

tarda un poco en calentar, pero calienta bien

08.02.2023

J'en ai acheté 2, aucune des 2 ne fonctionne. Un produit de très mauvaise qualité. A éviter absolument.