Reklamation

Klagomål och returer

Hur returnerar jag en artikel?

Du kan returnera de beställda varorna till oss inom 30 dagar efter mottagandet. I vårt returcenter kan du få hjälp att skicka tillbaka varorna snabbt och enkelt.

>> Returcenter <<

1. Packa varan och skapa en returetikett i returcentret

Packa varan i emballaget och använd etiketten som du skapade i returcentret. Detta säkerställer att returen är gratis för dig och att den skickas till rätt mottagare.

2. Skicka returen

Beroende på fraktmetod kan du antingen lämna paketet hos lämplig fraktleverantör, eller så kan du få det upphämtat direkt från din leveransadress. Du hittar den nödvändiga informationen kring detta i returcentret.

3. Få din återbetalning

Vi kommer att kontakta dig så snart vi har mottagit och kontrollerat returen. Återbetalningen utfärdas sedan inom några dagar med den betalningsmetod som användes vid köpet.

Hur kan jag komma i kontakt med er angående en reklamation?

Hos expondo lägger vi stor vikt vid kvalitet och hållbarhet när det gäller våra produkter. Trots detta kan vi inte helt utesluta att det förekommer fel och defekter. I dessa fall kan du använda vårt serviceformulär (ladda ner och fyll i) och kontakta oss via kontaktformuläret.

Våra kunniga och professionella medarbetare hjälper dig direkt.

Fyll i serviceformuläret och bifoga det till paketet när du returnerar en vara. Du kan ladda ner serviceformuläret som en PDF.

Information om returer:

  • Returer är gratis.
  • Beroende på beställningens storlek och vikt så kommer din retur att organiseras med antingen GLS, UPS, DPD eller med speditör (Dachser/Raben).
  • Beställningar som väger mer än 40 kg skickas vanligtvis med speditör.