B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20012402

|

Modell: RCCD-RT7_6L

Andrahandssortering Chafing dish - Rund med fönster - Royal Catering - 5,5 L

1 590,00 kr 1 899,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – för varmhållning av olika rätter
  • Färsk – ingen vidbränning av maten tack vare vattenbadet
  • Effektiv – tack vare utmärkt värmefördelning håller maten sig varm länge
  • Reptålig – basen skyddar hyllan mot repor
  • Enkel – lätt att rengöra och använda

PRODUKTBESKRIVNING

Servera mycket mat med en chafing dish av rostfritt stål

En högkvalitativ chafing dish från Royal Catering kommer alltid väl till hands när soppor, grytor eller andra delikatesser behöver hållas varma, t.ex. på hotellbuffén, i restaurangen eller vid konferenslunchen. Chafing dishen är tillverkad av smakneutralt rostfritt stål och är perfekt för att hålla stora mängder mat vid rätt temperatur och presentera det på ett aptitligt sätt.

Mobil chafing dish för varmhållning av soppor, grytor och liknande

Tack vare dess eleganta design och storlek är denna chafing dish ett riktigt blickfång och gör dina gäster nyfikna på dess läckra innehåll. Tack vare en kapacitet på 5,5 L kan du använda den här chafing dishen för att servera många gäster samtidigt vid stora evenemang. Det enkelt borttagbara värmekärlet med en diameter på Φ 390 x 65 mm underlättar vid påfyllning av nykokt soppa, sås, chili con carne eller grönsaksgryta direkt vid spisen.

Denna chafing dish är tillverkad av slitstarkt och reptåligt rostfritt stål, härdat glas och uppfyller de höga hygienkraven inom restaurangbranschen. Den har också ett värmebeständigt cool-touch-handtag som gör att du kan använda det utan att bli bränd. Det värmeisolerande locket har ett glasfönster så att man se maten utan att behöva öppna chafing dishen. Rullocket kan enkelt fällas upp för servering av maten.

Denna chafing dish är enkel och flexibel att använda. Den ekonomiska uppvärmningen av den tunnväggiga behållaren garanterar optimal värmefördelning, vilket håller dina rätter varma och färska i flera timmar. Vattnet fungerar även som en idealisk buffert så att maten inuti chafing dishen varken bränns eller blir överkokt. En annan fördel med vattenbadet är att även när bränslets låga har slocknat, så fortsätter det varma vattnet att hålla maten varm under en tid.

Efter användning är det enkelt att demontera, rengöra och ställa undan enheten för förvaring.

TEKNISKA DETALJER