Artikel: EX10012870

|

Modell: RCKV-01-N

Buffévitrin - 70 l - 2 hyllor

3 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Attraktiv – glasbeklädd hela vägen runtom för en optimal presentation av kakor, pajer, bagels, desserter och andra delikatesser
  • Rymlig – med en kapacitet på 70 l och 2 hyllor (33,5 x 41,8 / 33,5 x 49,5 cm)
  • Lastbar – bär upp till 10 kg
  • Hygienisk – okomplicerad och noggrann rengöring tack vare de släta ytorna
  • Hög kvalitet – tack vare material som plexiglas, härdat glas och rostfritt stål samt ett precist utförande

PRODUKTBESKRIVNING

Presentera maten från alla sidor med Royal Caterings buffévitrin

I denna vitrin, som är omrundad av glas, från Royal Caterings utbud av restaurangutrustning kan du presentera kakor, pajer, bagels, desserter och andra delikatesser på ett lockande sätt. Den eleganta buffévitrinen har sin plats på bagerier, konditorier, bistroer, i kaféer och överallt där nytillagade specialiteter ska visas upp på ett attraktivt sätt och samtidigt hållas fräscha.

Rymlig buffédisplay med 2 hyllor

Med en kapacitet på 70 l och 2 hyllor med måtten på 33,5 x 41,8 / 33,5 x 49,5 cm, ger glasmontern mycket plats för mat. Samtidigt kan varje hylla bära pajer, kakor och andra delikatesser med en vikt på upp till 10 kg De två dörrarna på framsidan av buffévitrinen gör det möjligt att ta ut produkter på ett enkelt och smidigt sätt utan att hela innehållet exponeras för luft och torkar ut.

Buffédisplayen Gastro är inte bara elegant, utan övertygar också genom en lång livslängd och är superlätt att rengöra grundligt. De halksäkra fötterna garanterar ett stabilt läge och skyddar golvet från repor och skador.

TEKNISKA DETALJER