Artikel: EX10012103

|

Modell: RC-FC_1

Klappstol - Set med 4 st - Royal Catering - 180 kg - Säte: 40 x 38 cm - Vita

1 999,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Robusta – tillverkad i stål och polyeten som är idealiskt för både inomhus- och utomhusbruk
  • Tåliga – den stabila konstruktionen klarar en vikt per stol på upp till 180 kg
  • Funktionella – enkla att fälla ut och ihop och sparar plats
  • Flexibla – perfekt för evenemang där man behöver många sittplatser
  • Bekväma – stort säte på 40 x 38 cm för en bekväm sittposition

PRODUKTBESKRIVNING

Fler sittplatser med klappstolar från Royal Catering

Om du ska arrangera ett evenemang där många sittplatser behövs eller kanske måste utöka antalet sittplatser så är klappstolarna RC-FC_1 från Royal Catering ditt första val! Man sitter alltid bekvämt på den fällbara stolen, och självklart kan man också använda dem hemma i köket, på terrassen eller balkongen.

Den fällbara stolen som är både funktionell och stilren, både inomhus och utomhus

De tåliga klappstolarna kan vikas ut eller fällas ihop snabbt och enkelt, så att man kan anpassa sittplatserna till antalet besökare och typ av evenemang flexibelt och utan att det krävs ett alltför stort förvaringsutrymme för stolarna. Tack vare den slittåliga tillverkningen i polyeten och stål kan den vikbara stolen användas vid både utomhus- och inomhusevenemang. Klappstolarna har dessutom en lätt konstruktion som gör det enkelt att transportera stolarna för snabb utplacering och hopplockning.

Den ergonomiskt utformade klappstolen har en hög komfortnivå med ett säte på 40 x 38 cm, så att man sitter bekvämt även vid längre evenemang. Klappstolarna är extremt robusta och säkra med en lastkapacitet på 180 kg. Den vikbara stolen är dessutom lätt att rengöra och underhålla, så att den alltid kan se fräsch och ren ut vid varje evenemang. Med många fällbara stolar är du alltid väl förberedd inför alla typer av tillställningar och events!

TEKNISKA DETALJER