Trustpilot
På rea
(1) recension

Matberedare - 1500 rpm - Royal Catering - 8 L

7 590,00 kr 8 246,82 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10012176

|

Modell: RCBC-8

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
7 590,00 kr
3+
5%
7 210,50 kr
5+
10%
6 831,00 kr
10+
15%
6 451,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Universell – mångsidig användning med alltifrån kött till grönsaker
  • Rymlig – mycket stor kapacitet på 8 L
  • Kraftfull – kraftfull 800 W motor med 1500 rpm
  • Lätt att sköta – hölje och klingor av rostfritt stål
  • Praktisk – öppning för påfyllning och genomskinligt lock med torkare
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Med matberedaren får du kött och grönsaker finhackade

Matberedaren RCBC-8 från Royal Catering är utformad för användning inom restaurangbranschen och imponerar med sin extremt höga arbetsvolym och en prestanda på 800 W. Den professionella enheten är perfekt för hackning, blandning och skärning av kött, grönsaker, örter eller ost så att du kan laga olika läckra rätter som soppor, pajer och mycket mer. Med denna matberedare får du en funktionell, effektiv och hållbar produkt!

Den kraftfulla food processorn för dina gastronomibehov

Matberedaren passar snyggt in i alla moderna kök med sin stilrena och praktiska design. Höljet och skålen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål som går snabbt och enkelt att rengöra. Fyra halkfria gummifötter på maskinens undersida säkerställer att den står säkert på arbetsytan.
Den dubbla strimlingskniven är idealt utformad för strimling eller grovhackning av mat. Bladen är tillverkade av rostfritt stål och kan användas för både sura och salta livsmedel utan problem. Den speciella bearbetningen av klingorna garanterar alltid perfekta snitt utan påverkning av matvarorna som ska strimlas.
Det är enkelt och intuitivt att använda food processorn från Royal Catering. Enheten slås på och av via kontrollpanelen, och man kan välja mellan två olika varvtal (1500 rpm). Man kan även välja att använda pulsknappen för intensiv skärning, så att man själv kan bestämma finhetsgraden av skärning efter behov vare sig det handlar om grovt, medelgrovt eller finhackat, och bearbeta ett stort antal olika livsmedel på några sekunder.
Den avtagbara kastrullen har en total volym på 8 L. Plastskyddet skyddar mot eventuella stänk, minskar driftljud och ger dig full kontroll. En torkare är integrerad i locket för optimal insyn i kastrullen. En praktisk fyllningsöppning i locket kan användas för att tillsätta ingredienser efterhand, och sidohandtagen på kastrullen garanterar säker och bekväm transport.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Är det möjligt att göra tartar eller köttfärs med matberedaren?

Ja, det går bra att förbereda tartar eller köttfärs. Den enda skillnaden är bearbetningstiden. Beroende på mängden kött behöver enheten ca 20-30 s för tartar och ca 60-90 s för malet kött.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter