Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Matberedare - 600 W - 3 l - Royal Catering

2 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10013087

|

Modell: RCGS 301

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
2 890,00 kr
3+
5%
2 745,50 kr
5+
10%
2 601,00 kr
10+
15%
2 456,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Kompakt – liten matberedare som passar perfekt i kök med begränsat förvaringsutrymme och i små hushåll
  • Lättskött – för att rengöra plockar du helt enkelt isär matberedaren och sköljer behållaren och tillbehören separat
  • Generöst – trots sina kompakta yttermått rymmer matberedarens behållare hela 3 liter för alla sorters sallader, såser och soppor
  • Kraftfull – den elektriska matberedaren arbetar med kraftfulla 600 W och 1500 varv/min
  • Mångsidig – mini-matberedare med vasst blad som hackar grönsaker, frukt, nötter och mycket mer på några sekunder
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Ett litet kraftpaket i ditt kök! Din matberedare med 3 l kapacitet

Älskar du att experimentera i din matlagning, även om du kanske inte alltid har så mycket plats? Då är denna matberedare från Royal Catering som gjord för dig. Den innovativa köksassistenten har ett knivskarpt blad i rostfritt stål som gör det enkelt att hacka upp dina ingredienser. Oavsett om det rör sig om färska grönsaker till en sallad, ost till pasta eller nötter till en utsökt efterrätt hackar matberedaren allt på några sekunder. Med sitt kompakta format briljerar den särskilt i kök med små arbetsytor, i barer och i mindre hushåll. Den portabla mini-matberedaren passar också bra in på kontor och vid cateringevents. Eller så kan du helt enkelt ta med dig din elektriska matberedare när du är på resande fot.

Mini-matberedare från Royal Catering som klarar fantastiskt mycket!

Den kraftfulla motorn hackar grönsaker mm med 600 W och en hastighet på 1500 varv/min och trollar fram smoothies, råa grönsakssallader, såser och andra läckra snacks med en knapptryckning. Trots sin kompakta design rymmer behållaren hela 3 liter. Med andra ord är den perfekt för att tillaga små och medelstora portioner.
Både behållaren av lättskött plast och det robusta knivbladet i rostfritt stål är extremt hållbara, vilket innebär att du kan använda enheten för att fixa läckra kreationer under en lång tid framöver. Tack vare sina gummifötter håller sig enheten kvar på bänkskivan även vid höga hastigheter. Det integrerade överhettningsskyddet för motorn och överströmsskyddet för höljet ger extra säkerhet. Ta in mer kreativitet i ditt kök och gör vardagen enklare med vår multifunktionella matberedare!

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter