Artikel: EX10010623

|

Modell: RCPS-380/180

Pizzaspade - rostfritt stål - 38 cm

619,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Total längd 38 cm
  • Spadblad 20 x 18 cm
  • Rostfritt stål med trägrepp
  • Egenvikt 0,55 kg
  • Skyddar mot den heta ugnen / Mycket stabil
  • Enkel att rengöra / 2,5 cm tjockt grepp

PRODUKTBESKRIVNING

Pizzaspaden RCPS-380/180 från Royal Catering är ursprungligen utformad för professionell användning i restauranger, storkök, pizzerior, snabbkök och bagerier, men naturligtvis är det ett praktiskt tillbehör även privat i köket eller på grillfester m.m. Den är 38 cm lång, är lätt att handha och skyddar mot brännskador när bröd eller pizza ska hämtas ur den varma ugnen.

Pizzaspadens totala längd är 38 cm och passar därför utmärkt servering samt för inte alltför djupa ugnar och grillar. Med pizzaspaden är det enkelt att skjuta in bröd eller annat i ugnen och lika lätt att hämta ut det igen när det är färdigt. Du kan arbeta snabbt och effektivt med det praktiska tillbehöret och raskt stilla gästernas hunger.

Bladet har en generös yta - 20 x 18 cm - och tillräckligt med plats för pizzor, bröd och allt annat man kan tillreda i ugnen. Det släta bladet är tunt utformat men ändå mycket stabilt. Så det är inga problem att transportera tyngre degar på spaden för att därefter skjuta in dem i ugnen.

Pizzaspaden är tillverkad av rostfritt stål som är mycket okomplicerat att rengöra. Ett trägrepp skyddar händerna mot ugnsvärmen. Fastän pizzaspaden är 38 cm lång och består av robusta material väger den endast 0,55 kg. Genom den låga vikten och det 2,5 cm tjocka greppet är den enkel att handha och praktisk att arbeta med.

Greppet är 15 cm långt och skyddar händerna mot brännskador, eftersom du inte kommer i kontakt med den heta ugnen eller den varma bakvaran när du använder pizzaspaden RCPS-380/180. Du kan arbeta bekvämt och säkert och skämma bort dina kunder med goda pizzor, bröd eller andra bakverk.

TEKNISKA DETALJER