Trustpilot
På rea
(4) recensioner

Svetsutsug - 2 utsugsarmar - 2200 W

41 390,00 kr 52 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021491

|

Modell: SWG-FUME2200

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
41 390,00 kr
41 390,00 kr
0%
117 961,50 kr
39 320,50 kr
5%
186 255,00 kr
37 251,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Effektiv – extraherar tillförlitligt skadliga ångor med en filterprestanda på 99,9 % och en filternoggrannhet på ≥0,3μm under svetsning
  • Stor yta – optimal för miljöer med en storlek på 30 m²
  • Kraftfull – med en effekt på 2200 W uppnås ett luftflöde på 2000 m³/h
  • Flexibel – långa sugarmar för en bekvämt anpassning till arbetsplatsen
  • Mobil – fyra hjul med bromsar gör det lättare att transportera och rikta in utsugssystemet
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Professionell

Apparaten är mycket bra på att absorbera ångor under MIG/MAG och TIG-svetsning. Ärligt talat, jag tittade på många jämförelser på YT med liknande produkter. Tyvärr kunde jag inte hitta en video för denna produkt någonstans, vilket är synd eftersom enheten uppnår riktigt lysande resultat, så det var lite riskabelt att köpa. Enligt min mening är det förmodligen en av de bästa enheterna man kan köpa för svetsning inomhus/garage etc.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Jag köpte Stamos med två utsugsarmar för några veckor sedan för att göra min arbetsplats säkrare och renare. Jag måste säga att denna produkt överträffade mina förväntningar. En av de viktigaste egenskaperna som imponerade mest på mig är den höga sugkraften. Rök avlägsnas effektivt och snabbt, vilket bidrar till att säkerställa en ren och säker arbetsmiljö. Skillnaden i luftkvaliteten i min verkstad sedan jag installerade enheten märks tydligt. De två utsugsarmarna är flexibla och lätta att placera, vilket möjliggör enkel anpassning till olika arbetsförhållanden. De är robusta och stannar där du flyttar dem, vilket är mycket viktigt för ett effektivt sug. Systemet är också ganska tyst vilket är en oväntad men mycket uppskattad bonus. Prismässigt, även om utsug av svetsrök verkligen inte är en billig investering, anser jag att det är värt pengarna när man tänker på hälsoskyddet och förbättrad arbetsmiljö. Sammantaget är jag oerhört nöjd med mitt köp av STAMOS. Den erbjuder utmärkt prestanda och är ett viktigt tillskott till alla svetsverkstäder. Jag kan till fullo rekommendera denna produkt. Det är ett litet pris att betala för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Bra kvalitet, metallhölje

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Den har solid prestanda och är ett användbart tillskott till min verkstad. Trots små skavanker skulle jag rekommendera produkten, speciellt om volym och pris inte är stora problem för den potentiella köparen.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter