B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20030716

|

Modell: SBS-CC-1000

Andrahandssortering Digital koloniräknare - LCD-display - 2 till 3x förstoring

1 890,00 kr 2 299,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – snabba och exakta resultat tack vare den mycket känsliga sensorn och bakgrundsbelysningen
  • Lätt att avläsa – resultaten visas på LCD-skärmen med 22 mm höga siffror och i intervallet 0-9999
  • Professionell – lämplig för vanliga petriskålar med en diameter på 150 mm
  • Justerbar – med 2 till 3x förstoring och en fokuseringsarm för att höja eller sänka linsen
  • Praktisk – med återställningsknapp för nollställning, kontrollknapp för pålitliga resultat och en elektronisk förteckning

PRODUKTBESKRIVNING

Den digitala koloniräknaren för snabb och exakt registrering av bakterier

Koloniräknaren SBS-CC-1000 förmedlar snabbt och pålitligt det exakta antalet bakterier. Koloniräknaren från Steinberg Systems laboratorieutrustning är lämplig för exakt analys av läkemedel, biologiska, kosmetiska och hygieniska produkter, dricks- eller avloppsvatten och kliniska prover. Det är ett oumbärligt verktyg för förebyggande av epidemier, för miljöövervakning, livsmedelshygienövervakning, på sjukhus, inom livsmedelsproduktion och kosmetiska industrier samt vid universitet, forskningsinstitutioner och otaliga andra tillämpningsområden.

Exakta resultat tack vare 2 till 3x förstoring och bakgrundsbelysning

Koloniräknaren kan användas universellt och är lämplig för vanliga petriskålar med en diameter på 150 mm. Koloniräknaren kan justeras individuellt till en mängd olika prover tack vare 2 till 3x förstoring och en fokuseringsarm för att höja eller sänka linsen. Bakgrundsbelysningen och den mycket känsliga sensorn garanterar också tillförlitliga resultat, vilket kan verifieras med en kontrollknapp.

Det är enkelt att använda koloniräknaren. Förutom kontrollknappen har den tydliga kontrollpanelen också en återställningsfunktion för nollställning samt en elektronisk förteckning. Displayen visar tydligt läsbara siffror med en höjd på 22 mm i intervallet 0-9999. Samspelet mellan sensorer, inställningsalternativ och funktioner säkerställer effektivt och pålitligt arbete i varje laboratorium.

TEKNISKA DETALJER