På rea

Artikel: EX10030968

|

Modell: SBS-CO-6000

CO2-mätare - 400 - 6000 ppm - Inkl. temperatur och fuktighet

959,00 kr 1 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv - registrerar CO2-värdet exakt via en NDIR-sensor
  • Mångsidig – mäter koldioxidnivå, temperatur och luftfuktighet
  • Tydlig – LCD-display i färg med alla tre mätområdena i en blick, färgkodning av de olika mätområdena och larmfunktion
  • Exakt - mätresultat för temperatur med en noggrannhet på ±1,5 °C / 2,7 °F, för CO2 ±50 ppm + 5 % och luftfuktighet ±5 %
  • Robust - hållbar mätanordning tillverkad av plast (ABS) för att ställa upp eller hänga på väggen

PRODUKTBESKRIVNING

CO2-mätare för ett säkert inomhusklimat

Människor andas, maskiner bildar ånga, båda producerar koldioxid. Det som först låter ganska naturligt leder till hälsoskador om det blir för mycket. CO2-mätaren SBS-CO-6000 från Steinberg Systems, experter på mätteknik, visar hur hög CO2-föroreningen är. Dessutom kan du se värden för temperatur, luftfuktighet, dag och tid - allt på en gång.

Exakta mätresultat med CO-2-mätaren - även för temperatur och luftfuktighet

På CO-2-mätarens stora LCD-display visas koldioxidhalten med stora siffror som du lätt kan läsa av. För att exakt bestämma CO2-innehållet använder mätanordningen en NDIR-sensor som med hjälp av infraröd strålning bestämmer mättnaden av CO2-molekyler. Detta ger dig mycket snabbt exakta mätresultat av koldioxidkoncentrationen i luften. För en snabb överblick är mätområdena färgkodade (grön: 400 till 700 ppm, gul: 700 till 1500 ppm, röd: över 1500 ppm). Över 700 hörs en larmton varannan sekund och över 1500 blir larmet mer akut med två toner i sekunden.

Dessutom ger apparaten dig exakta mätningar av temperatur och fuktighet. Avläs värdena på displayen med en noggrannhet på 1 enhet. Temperaturen mäts i ett intervall på -20 - 60 °C. Luftfuktigheten visas inom ett område på 1 - 99 %. Alla värden uppdateras efter 1 s, så att du alltid är uppdaterad när det gäller luftfuktighet, temperatur eller till och med CO2-innehållet.

CO2-mätaren är inrymd i ett robust plasthölje (ABS). Det gör att den tål stora variationer i temperatur och luftfuktighet. För felfri drift kan du ladda det inbyggda lithiumbatteriet (18650) via en USB Type-C-anslutning. När batteriet är laddat förser det mätaren med ström i 12 timmar. Du har alltid koll på laddningsstatusen via displayen. Använd den 90 cm långa USB-kabeln för att utbyta data med en dator om det behövs.

Kontrollera luftfuktigheten, temperaturen och koldioxidhalten med CO2-mätaren från Steinberg Systems och säkerställ ett optimalt inomhusklimat!

TEKNISKA DETALJER