På rea

Artikel: EX18000547

|

Modell: SBS-LZ-2000SLS

Set bänkcentrifug - 6 x 50 ml - RZB 2390 xg - plus vinkelrotor 24 x 10 ml och 8 adaptrar 10 till 5 ml

12 290,00 kr 13 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig - samtidig bearbetning av sex rör med 50 ml vardera eller med extra vinkelrotor 24 rör med 10 ml vardera samt med adaptrar 8 rör med 10 till 5 ml vardera
  • Kraftfull - enhet med 100 W och en RZB på 2390 xg
  • Justerbar - med upp till 300 - 4000 varv per minut
  • Praktisk - timer upp till 99 minuter eller kontinuerlig drift
  • Mobil - den lätta och kompakta designen gör det lätt att transportera den

PRODUKTBESKRIVNING

Den flexibla bordcentrifugen med två vinkelrotorer

Arbetar du i ett industriellt laboratorium, ett forskningscenter eller på en utbildningsinstitution, t.ex. en skola eller ett universitet? Då bör du inte vara utan bordcentrifugen från Steinberg Systems! Det gör det möjligt att utföra exakta laboratorietester och ger professionellt stöd för ett stort antal laboratorieuppgifter. Förutom standardrotorerna med 6 x 50 ml innehåller detta set även en extra vinkelrotor för 24 x 10 ml-rör samt 8 adaptrar för att sätta in 5 ml-rör i stället för 10 ml-rör.

Oavsett om det är 10 ml eller 50 ml, ger bordcentrifugen alltid exakta resultat.

Använd den elektriska drivningen med en effekt på 100 W för att bearbeta sex 50 ml-rör samtidigt med den inbyggda rotorn. Om du byter ut den inbyggda vinkelrotorn mot den extra rotorn kan du använda 24 rör på 10 ml vardera. Om du vill använda rör med 5 ml i stället för 10 ml finns åtta motsvarande adaptrar i leveransen. Du reglerar hastigheten mellan 300 och 4000 varv per minut via en mikroprocessor och genererar en maximal relativ centrifugalacceleration på 2390 xg. Med laboratoriecentrifugen väljer du alltid den bästa rotationshastigheten för ett specifikt prov: Med den justerbara hastigheten kan du generera rätt centrifugalkraft och på ett tillförlitligt sätt separera fasta partiklar från vätskan, som du sedan helt enkelt dekanterar. Tio förinställda hastigheter gör det enkelt för dig att använda den. Locket med larmfunktion skyddar dina prover från kontaminering. Bortsett från larmet fungerar den elektriska centrifugen ljudlöst och smidigt, så att du kan använda enheten i laboratoriet utan störande ljud.

Den lätta och kompakta designen gör att du kan transportera den elektriska bordscentrifugen bekvämt. Dessutom kan du använda den lilla centrifugen i smala arbetsområden för att spara utrymme. Med timern kan du enkelt välja en drifttid mellan 0 och 99 min. Detta sparar dig onödig väntetid genom att bestämma när centrifugeringen avslutas automatiskt. Om du vill använda bordcentrifugen i mer än 99 minuter, slå bara på kontinuerlig drift. Alla värden ställs in via den desinficerbara kontrollpanelen, som du alltid kan se på den lättlästa digitala displayen.

TEKNISKA DETALJER