Trustpilot
På rea
(2) recensioner

Spänningsprovare - 12-690 V - LCD

639,00 kr 690,99 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10030405

|

Modell: SBS-VT-690

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
639,00 kr
3+
5%
607,05 kr
5+
10%
575,10 kr
10+
15%
543,15 kr
Utmärkande egenskaper
  • AC/DC spänningsdisplay
  • Stort spänningsområde från 12 till 690 V
  • Automatisk avstängningsfunktion som sparar batteri
  • Lättläst LCD med bakgrundsbelysning
  • Skyddsklass IP64 - skyddad mot stänkvatten och damm
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Den digitala spänningsprovaren är oumbärlig vid testning av elsystemet

Den digitala spänningsprovaren SBS-VT-690 används för att testa AC/DC-strömmar. Vidare kan ett roterande fälttest, ett enpoligt spänningstest och ett kontinuitetstest utföras. För att kunna arbeta ordentligt i mörker har en ficklampa integrerats i spänningsprovaren för att lysa upp mätpunkten. Voltmetern används inom elektroteknik, industri, underhåll och solceller. Oavsett om du är hantverkare eller bilmekaniker berikar industriförnödenheter och mätteknik från Steinberg Systems ditt arbete.

Voltmetern är en del av standardutrustningen för ett hem och hantverkare för att enkelt kontrollera strömförsörjningen i lägenheten, på bilen eller motorcykeln

LED-displayen visar olika parametrar såsom antalet volt mellan 12 och 690 V, fasväxlingen L/R eller kretsens kontinuitet. Mätresultaten visas omedelbart på den tydliga, bakgrundsbelysta LCD-skärmen på voltmetern.
Vid utformningen av den digitala spänningsprovaren användes högkvalitativa komponenter så att denna mätanordning levererar exakta mätvärden även efter mycket frekventa mätningar. Tack vare sina kompakta mått och låga nettovikt på 185 g kan den tvåpoliga spänningsprovaren placeras i fickan. Spänningsprovaren drivs med två 1,5 V-batterier. Om enheten inte används under en längre tid stängs den av automatiskt och sparar därmed batterierna. Tack vare skyddsklassen IP64 är voltmetern skyddad mot stänkvatten och damm.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Denmark

bra köpprocess

beställde produkten enligt beskrivningen och efter mottagandet är den helt nöjd med leveransprocessen och är mycket nöjd med produkten

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på ManoMano France

Pipet är inte tillräckligt högt, förutom att vi var tvungna att räta ut en av spetsarna, inget att säga, det är en enkel enhet att använda

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Vad menas med den maximala displaykapaciteten?

Den maximala visningskapaciteten visar hur många olika värden som kan visas på displayen. Om den första siffran bara går från 0 till 1 kan displayen visa mellan 0000 och 1999, dvs 2000 värden, med ett komma på valfri plats. Den maximala displaykapaciteten bestämmer också upplösningen (den minsta förändringen i mätvärdet) för den digitala mätaren. Exempel: En digital multimeter med en maximal displaykapacitet på 2000 har en upplösning på 10 mV vid ett mätområde på 20 V.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter