Artikel: EX10050301

|

Modell: ULX-GB16

Soptunna med pedal - 12 L - Rostfritt stål

629,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – perfekt för kök, kontor eller evenemangsrum, med 12 L kapacitet 
  • Robust – konstruktion av rostfritt stål och utmärkt utförande som garanterar en lång hållbarhet
  • Praktisk – papperskorg med halkskyddad pedal som enkelt kan öppnas med foten
  • Hygienisk – ytan i rostfritt stål är lätt att rengöra, den kontaktlösa öppningsmekanismen säkerställer god hygien när man ska tömma papperskorgen
  • Stilren – den blanka ytan och stilrena looken passar in i alla miljöer och inredningar

PRODUKTBESKRIVNING

Stilren soptunna med pedal som är mycket praktisk!

Ibland har man händerna fulla när man behöver kasta något. Denna soptunna med pedal ULX-GB16 från ulsonix kan därför enkelt kan öppnas och stängas igen med foten, vilket är både bekvämt och kontaktlöst. Med bara en fotrörelse undviker man direkt kontakt med soptunnan, vilket gör avfallshanteringen extra hygienisk!

Glänsande papperskorg med pedal

I papperskorgen med pedal kan man slänga skräp på ett säkert och praktiskt sätt. Locket döljer inte bara avfallet utan kapslar även in obehaglig lukt. Med den halkskyddade fotpedalen kan man öppna och stänga soptunnan enkelt och säkert. Dina händer kommer inte i direkt kontakt med papperskorgen, vilket är extra hygieniskt.

Denna soptunna med pedal är tillverkad i glänsande rostfritt stål som är mycket stabilt, hållbart och visar knappt några tecken på slitage även vid intensiv användning. Det är dessutom mycket enkelt att rengöra, varför den snygga och praktiska soptunnan har en mycket lång livslängd och tjäna dig väl i många år.

Den runda formen och den subtila designen ger papperskorgen med pedal ett diskret utseende som understryker dess funktion. Soptunnan kan därför placeras där behövs mest och smälter snyggt in i inredningen. Tack vare sin kompakta form och en kapacitet på 12 L är den idealisk för mindre rum, vare sig det är ett badrum, ett pentry eller ett kontorsrum.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR