B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20250511

|

Modell: UNI_WS_5000PLUS

Andrahandssortering 2-i-1 vattenavhärdare inkl. vattenfilter - 2-4 personer - 4 L harts

4 490,00 kr 5 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktiskt – vattenavhärdare och vattenfilter i ett, endast filtrerat eller avkalkat vatten kan även användas via separata anslutningar
  • Idealiskt – med en hartsvolym på 4 L är detta avkalkningssystem perfekt för hushåll och företag med {{suitable_for_2096_temp}}
  • Kompakt – slimmad design och avtagbar, flexibel styrenhet som också kan installeras under diskbänkar
  • Enkel – intuitiv pekskärm och automatisk styrning via mikroprocessor underlättar hanteringen
  • Säkert – oanvändbart vatten leds till avloppssystemet via en motsvarande anslutning

PRODUKTBESKRIVNING

Underhållsfri vattenavhärdare inklusive vattenfilter

Vattenavhärdare med inbyggt vattenfilter från Uniprodo förbättrar inte bara kvaliteten på dricksvattnet och därmed även smaken på mat, kaffe eller te, den förlänger även livslängden hos rörledningar, värmesystem, pannor, tvättmaskiner eller vattenkokare och kaffemaskiner. Använd vattenavhärdningssystem från Uniprodo för ett hälsosammare och enklare liv med optimal vattenkvalitet!

Vattenavkalkaren avhärdar vatten i två steg tack vare en mikroprocessorstyrd ventil

Vattenavkalkaren inklusive vattenfilter ger rent vatten i två steg. Först leds vattnet genom ett aktivt kolfilter, som på ett tillförlitligt sätt avlägsnar föroreningar. Sedan avkalkas vattnet. Denna process styrs av en automatisk ventil med en mikroprocessor. Beroende på behov eller preferenser kan man filtrera vattnet eller också använda det efter att det har avhärdats. Det finns två separata anslutningar för detta.

Den kompakta formen gör det också möjligt att installera enheten under en diskbänk eller handfat. För att göra detta kan styrsystemet avlägsnas och vid behov förvaras på kanten av systemet. Vattenavkalkaren har en tilltalande design varför den också användas fristående. Bestäm själv hur du vill använda systemet!

Vattenavhärdarens verkan är baserad på principen om jonbyte, som på ett tillförlitligt sätt tar bort kalcium och magnesium från vattnet tack vare kärnan av harts. Med en kapacitet på 4 L harts avhärdar denna vattenavkalkare vattnet i hushåll och byggnader för {{suitable_for_2096_temp}}. Med ett tryck på 0,10-0,45 MPa bar kan mellan >1 m³ vatten avhärdas och användas per timme. Tack vare anslutningen till avloppssystemet kanaliseras vattenresterna direkt till avloppet.

Installation och drift av vattenavhärdaren är mycket enkel. Installationen beskrivs steg för steg i instruktionerna. Efter att systemet har tagits i drift garanterar den automatiska ventilen med integrerad mikroprocessor och vattenmätare smidig drift och automatisk reglering av vattenavkalkaren. Enheten är därmed mycket enkel att underhålla, det enda man behöver göra är att fylla på salt regelbundet.

På den lättlästa LED-skärmen ges information om enhetens aktuella status och man kan även justera inställningarna på skärmen när som helst. De inställningar som görs är skyddade mot oavsiktliga inställningar.

TEKNISKA DETALJER