(1) Recension

Artikel: EX18000485

|

Modell: UNI_SAUNA_G6.0KW-SET-2

Bastuaggregat med manöverpanel - 6 kW - 30 till 110 °C

3 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Optimal – passar för vanliga bastur
  • Enkel – lätt att installera och använda
  • Snabb – värmer upp rum på 5 till 9 m3 upp till 110 °C
  • Hållbar – slitstarkt och vattentätt material av aluminium-zink
  • Set – praktisk, extern manöverpanel för bastu för bekväm styrning av temperatur, tid och ljus

PRODUKTBESKRIVNING

Kraftfullt bastuaggregat som värmer upp med 6 kW!

Det elektriska bastuaggregatet UNI_SAUNA_G6.0KW från Uniprodos bastutillbehör har en kraftfull effekt på 6 kW och passar perfekt för torrbastur med en rumsstorlek på 5 till 9 m³. Vid behov kan det robusta bastuaggregatet enkelt monteras på väggen. Med manöverpanel för bastu UNI_SAUNA_C05 som ingår i uppsättningen kan du enkelt reglera temperatur, tid och ljus från utsidan.

Härligt och avkopplande – svettas i bastun med bastuaggregatet från Uniprodo

Det högkvalitativa finska elektriska bastuaggregatet värms snabbt upp till 110 °C tack vare optimal värmeavgivning. Den inbyggda termostaten säkerställer att den inställda temperaturen bibehålls.

Upp till 10 kg bastusten kan fyllas i stenbehållaren inuti det robusta bastuaggregatet, t.ex. våra egna bastustenar UNI_SAUNA_S01. Stenbehållaren, höljet och luftbaffeln i bastuaggregatet är gjorda av slitstark aluminiumzink. Det yttre skalet är belagt i grått. De kraftfulla värmeelementen är skyddade från korrosion och rostar inte. Säkra och problemfria bastusessioner säkerställs genom överhettningsskydd som aktiveras vid en temperatur på 115 °C.

Allt under kontroll med den tydliga manöverpanelen för bastu

Med den högkvalitativa manöverpanelen för bastu UNI_SAUNA_C05 håller du enkelt koll på temperatur, tid och ljus i en och samma enhet. Montera helt enkelt kontrollpanelen för bastu på ytterväggen, anslut temperatursensorn inuti bastun och koppla in bastuaggregatet. Sedan kan du och dina nära och kära njuta av en avkopplade paus i bastun!

Med de två mekaniska och lättanvända vridreglagen har du alltid god översikt över alla viktiga inställningar, som vald temperatur, inställd tid eller om ljuset är påslaget. Om det blir för varmt stänger det inbyggda överhettningsskyddet av bastuaggregatet.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Der Saunaofen ist gut und günstig, die Steuerung ist sehr einfach aber ausreichend. Die erste Steuerung war defekt, wurde aber nach 2 Reparaturversuchen ausgetauscht.