Trustpilot
På rea
Nyheter
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Hängande infravärmare - 600 / 1200 / 1800 W - Fjärrkontroll

1 590,00 kr 1 696,64 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250790

|

Modell: UNI_EH_03

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 25 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
1 590,00 kr
3+
5%
1 510,50 kr
5+
10%
1 431,00 kr
10+
15%
1 351,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – infraröd takvärmare med tre effektnivåer (600 / 1200 / 1800 W) som snabbt genererar en behaglig värme
  • Utrymmesbesparande – den takhängda infravärmaren med en 106 cm lång kedja tar inte upp någon golvyta på din uteplats
  • Stilren – modern, rund och hängande terrassvärmare av aluminium i industriell design
  • Praktisk – koppla helt enkelt in stickkontakten i eluttaget och använd fjärrkontrollen för att slå på och stänga av infravärmaren
  • Säker – skyddsgallret på den hängande ir-värmaren förhindrar oavsiktlig kontakt med värmeelementet, skyddsklassen IP44 möjliggör utomhusbruk
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Takhängd infravärmare för riktad värme utomhus

Förläng sommarsäsongen med denna hängande infravärmare från Uniprodo! Den kraftfulla takhängda infravärmaren säkerställer behagliga temperaturer på kort tid utan att ta upp yta på golvet. Den är därför idealisk för uteplatser med smala sittplatser eller för gatukaféer och låter dig betjäna dina kunder utomhus även under de kallare månaderna!

Utrymmesbesparande, dekorativ och säker infravärmare för tak från Uniprodo

Terrassvärmaren kombinerar tre effektnivåer med 600, 1200 och 1800 W med den pålitliga effektiviteten hos infraröd teknik. En behaglig värme med stämningsfull belysning skapas snabbt sent på natten eller under kallare årstider. Det moderna utseendet i industriell design sticker ut från andra värmelampor och skapar en mysig atmosfär. Aluminiumhöljet ger en snygg inramning till den stilrena designen och garanterar samtidigt en lång livslängd.
Du kan fästa den hängande infravärmaren i taket enkelt och på ett platsbesparande sätt med hjälp av kedjan på 106 cm. Anslut enheten till strömförsörjningen med den 1,90 m långa kabeln. En fjärrkontroll gör den enkel att slå på och stänga av. Under drift förhindrar skyddsgallret oavsiktlig kontakt med värmeelementet och förhindrar olyckor. Med skyddsklass IP44 är altanvärmaren skyddad från små främmande föremål och vattenstänk och kan användas i alla väder utan bekymmer.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter