Artikel: EX10250464

|

Modell: UNI-WD-100

Vattendestillator - 4 L - Justerbar temperatur

2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – rent vatten utan föroreningar och smuts på nolltid
  • Effektiv – med en kapacitet på 4 L och rengöring av 1 L vatten per timme
  • Tålig – tack vare högkvalitativa material och tillförlitlig konstruktion
  • Hygienisk – vattendestillatorns innervägg är gjord av rostfritt stål
  • Säker – tack vare automatisk avstängning vid vattentemperaturer över 160 °C
  • Justerbar – temperaturen på vattnet kan ställas in med ett vridreglage

PRODUKTBESKRIVNING

Rent vatten utan föroreningar med vattendestillatorn från Uniprodo

Med destillatorn UNI-WD-100 från Uniprodo kan vatten pålitligt renas från salter, spårämnen, mikroorganismer och andra föroreningar. Vattnet som renas på detta sätt är extra lämpligt för rengöring eftersom det kan absorbera smuts bättre tack vare de extraherade ingredienserna och kalkfläckar förhindras. Endast destillerat vatten bör användas för att fylla elektriska apparater som strykjärn. Sist men inte minst är det destillerade vattnet lämpligt att dricka, med god avgiftningseffekt och ger förbättrad smak av kaffe eller te. Myten att destillerat vatten skulle vara skadligt har visat sig vara felaktig information, men det bör dock inte drickas uteslutande eller i överdrivna mängder.

Kraftfull vattendestillator med generös volym

Med en effekt på 820 W och en volym på 4 L är vattendestillatorn extremt effektiv, och avlägsnar föroreningar och smuts från upp till 1 L vatten per timme. Innerväggen av högkvalitativt rostfritt stål säkerställer bästa hygienstandarder under destilleringsprocessen. Det destillerade vattnet samlas i en elegant plastkanna. En ytterligare praktisk funktion är att vattentemperaturen kan ställas in intuitivt med ett vridreglage.

Tack vare den automatiska avstängningsfunktionen vid temperaturer över 160 °C arbetar vattendestillatorn alltid säkert och imponerar med en högkvalitativ konstruktion och en mycket lång livslängd. Investera i en vattendestillator och njut av rent vatten utan skadliga ämnen och föroreningar!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR