Artikel: EX10080050
|Modell: BCHO-17L
Lågt lagersaldo
Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.
Leveranstid ca 3-5 dagar
Baserat på 12 recensioner
Matlagning av kött, fisk, pajer. Mycket användbar förstärkare.
Gratinerade chicons: oklanderlig på lågt galler. Bröd: på lågt galler, under saknade tillagning. Enligt min mening saknas ett medelhögt galler. Inget recepthäfte, synd.
Bra apparat Saknar en bok med recept, fungerar väldigt bra för de tester jag gjorde
Jag är nöjd än så länge, det enda som saknades var en detaljerad beskrivning av hur man monterar den
Köpte för att ersätta samma som köptes för 10 år sedan. Tillagad snabbt och bra men den gamla var mycket mer praktisk eftersom den var i ett stycke. Där behöver du dubbelt så mycket utrymme på arbetsytan, stödet för locket gör det inte verkar väldigt pålitligt för mig.
Jag är nöjd med den här ugnen, lagar mat snabbt och effektivt, jag rekommenderar utan att tveka.
Fungerar bra på bacon och fläsk som jag stekt flera gånger . Enda nackdelen är det som ligger på undre gallret inte blir stekt lika mycket . Kanske skall undre gallret vara lite högre , så stekningen blir mer lika !?
Mycket bra liten varmluftsugn. Tyvärr lyser lampan under tillagningstiden och är väldigt stark.
Tyvärr gick den sönder efter 8 veckor. Det kan hända, men det returförfarande som företaget specificerar är helt enkelt inte kundvänligt. Jag vet det här, skriv till företaget, skriv ut en returetikett och skicka den. Detta måste godkännas först. Inte för att du inte längre har lådan måste du skaffa en till Skaffa godkännande Jag kan tänka mig att de första redan har gett upp vid det här laget.
Jag köpte den för att ersätta en halogenugn som jag använt i många år. Fördelar med den nya ugnen: den är bra och temperaturen kan justeras. Jag har aldrig använt rengöringsfunktionen. Hantering: (att ta bort kokplattor från ugnen) leder till en devalvering av varan för mig. Mekanisk timer mycket felaktig; Prestanda är svagare än min tidigare ugn och säkerhetsbrytaren på lockets handtag är förmodligen bristningsgränsen.