Trustpilot

Restaurangugn

På rea
Skruvad S-krok - rökning 5 st
Royal Catering

Skruvad S-krok - rökning 5 st

Mått (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
579,00 kr 1 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 19/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

En ugn till storkök eller en ugn för restaurang måste vara pålitlig och ha hög kapacitet. Här hittar du en restaurangugn för professionellt bruk för både det lilla och den stora rörelsen. Vi har också en restaurangugn för alla tänkbara behov, till exempel pizzaugnar, varmluftsugnar och kombiugnar. Med rätt utrustning i köket är det enklare att få fram bra produkter till sina kunder. Det är också ett måste för att personalen ska kunna arbeta på ett bra och effektivt sätt.

Laga maten professionellt och säkert

Alla våra typer av restaurangugn kommer från Bartscher, ett varumärke som tillverkar högkvalitativa tillbehör för professionella kök. Här kan du lita på att du får hållbara och gedigna produkter som klarar den krävande miljön i ett stor- eller restaurangkök. Oavsett om din rörelse är liten eller stor finns det ugnar med en kapacitet som passar. För det stora köket kan det till exempel vara nödvändigt att kunna ställa in många plåtar i ugnen samtidigt.

När du ska köpa ugnar till din rörelse är det viktigt att du ser över dina behov eftersom det finns många modeller att välja bland. Som en allround restaurangugn är en kombiugn ett bra val eftersom den går att använda med både ånga och varmluft. Behöver du en ugn för varmhållning väljer du en lågtemperaturugn . I den kan du hålla maten varm en längre tid, men den är också utmärkt för tillagning i lägre temperaturer. För att kunna göra perfekta pizzor behövs professionella pizzaugnar. Med ugnsbotten i eldfast sten får pizzorna knapriga bottnar som är svåra att uppnå på något annat sätt. Dessa finns i både riktigt små och stora modeller för att kunna anpassas till olika typer av kök. Du hittar också en varmluftsugn av hög kvalitet i vårt sortiment. Fördelen med den är att den sprider värmen jämt och därför är optimal för till exempel bakning. Vi har också ett sortiment av rokskap för den som vill kunna servera eller sälja egenrökta produkter.

Restaurangugn för perfekt resultat

För att kunna hålla den takt som krävs i ett storkök eller på en restaurang behövs en riktig restaurangugn. Dessa är framtagna för att kunna tillaga stora mängder mat utan att tumma på kvaliteten eller resultatet. Välj bland ett stort urval av ugnar för specifika behov.

Hos oss beställer du dina kökstillbehör på ett tryggt sätt och kan alltid räkna med att du får varor av hög kvalitet. Eftersom vi har många egna varumärken kan vi också pressa ned priserna på våra produkter. När du beställer får du varorna snabbt och smidigt levererade med gratis frakt. Skulle något behöva returneras är naturligtvis även det gratis. Vårt mål är helt enkelt att kunna erbjuda alla företag de produkter de behöver, till exempel en högkvalitativ restaurangugn, för att kunna underlätta produktionen och göra arbetet bekvämare.

Oavsett vad du behöver din ugn för, till exempel pizzabak eller tillagning av mat eller bröd så finns det en som passar. Vi erbjuder bland annat restaurangugn i modeller som pizzaugn, varmluftsugn, kombiugn och lågtemperaturugn i olika storlekar. Du kan också hitta andra produkter för köket hos oss, till exempel rökskåp.

Genom att utrusta din verksamhet med hjälpmedel av hög kvalitet kan du både gynna produktionen och förbättra arbetsmiljön för dina anställda. Med en professionell restaurangugn lagar man enkelt stora mängder mat med bra resultat. Beställ din ugn hos oss och få fri frakt och tre års garanti.