B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20260081

|

Modell: STAR_RS133E169_01

Andrahandssortering Motordriven projektorduk - 302 x 201 cm - 16:9

3 790,00 kr 4 699,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stor skärm – riktig biokänsla tack vare den stora bilddiagonalen på 338 cm (133")
  • Tydligt synlig – luminansfaktor på 1,1 Gain möjliggör en synvinkel på ±75°
  • Intuitiv – skärmmotorn kan manövreras med fjärrkontroll eller på kontrollboxen
  • Tyst – motorn rullar ut och drar tillbaka duken tyst och smidigt
  • Flexibel – enkel installation på vägg eller tak

PRODUKTBESKRIVNING

Biostämning i vardagsrummet med den högkvalitativa motordrivna projektorduken

Oavsett om du är i din mysiga hemmabio i vardagsrummet, på ett viktigt möte i konferensrummet eller i föreläsningssalen på universitetet: Den motordrivna projektorduken STAR_RS133E169_01 från Fromm & Starck, experterna på projektionsdukar och skärmar, erbjuder det perfekta presentationsområdet för varje projektor med frontprojektion.

Tyst & stor! Den elektriska projektorduken från Fromm & Starcks sortiment av kontorsinredning

Den motordrivna duken med måtten 302 x 201 cm har en imponerande skärmdiagonal på 338 cm (133") och framkallar en riktig biokänsla i ditt hem. Den svarta kanten runt skärmen ger den verkliga skärmstorleken på 294 x 166 cm i 16:9-format. Denna så kallade maskering förbättrar kontrasten och det visuella resultatet enormt. Eftersom baksidan är helt svart är skärmen helt ogenomskinlig, så att du också kan montera den elektriska rullskärmen över ett fönster.

Med en knapptryckning på den praktiska fjärrkontrollen kan projektorskärmen sänkas ned elektriskt, som med magi, och surras problemfritt upp igen i det vita höljet om så önskas. Efter användning kan du sätta fjärrkontrollen i det praktiska väggfästet, så att du alltid har den nära till hands. Naturligtvis kan du också styra projektorskärmen på den intuitiva kontrollboxen.

Duken med tre lager av 0,4 mm tunn PVC har fördelen framför andra material att den är slät direkt när den rullas ut för första gången och inte orsakar fula veck. Luminansfaktorn på 1,1 förstärkning säkerställer ett lågt reflektionsvärde, vilket möjliggör en betraktningsvinkel på ±75°. Detta innebär att högupplösta bildupplösningar som Full HD, Ultra HD (4K) och 8K också kan visas på hemmabioskärmen utan kvalitetsförlust, vilket gör din filmupplevelse till en speciell upplevelse.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR