Trustpilot

Städutrustning

På rea
Asksug - 20 l - 1200 W
ulsonix
(5)

Asksug - 20 l - 1200 W

Mått (LxBxH)
32 x 31 x 37 cm
779,00 kr 889,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 20/6

Golvrengöring för professionella och privata användare

Oavsett vilket område du använder rengöringsutrustning, oavsett om det är i hemmet eller på kontoret, är de mycket användbara när det gäller professionell rengöring. Men de gör också ett utmärkt jobb i kommersiellt bruk, vilket gör rengöringsarbetet mycket enklare. Och det fina är att du kan välja exakt den rengöringsutrustning som uppfyller dina personliga rengöringsbehov från ett verkligt brett utbud. Detta gäller naturligtvis även Expondos produktsortiment: Letar du efter en speciell elektrisk apparat, t.ex. en ångrengörare för golv, klädsel eller större områden i ditt företag? Eller behöver du en konventionell mopp av hög kvalitet för hemmet? Detta och mycket mer hittar du på Expondo. Om du värdesätter noggrann rengöring, renlighet och hygien har du kommit till rätt ställe. Och du kan beställa din nya rengöringsutrustning direkt online.

Rengöringsutrustning för alla ändamål och behov

I hushållet, på företaget eller i den kommersiella sektorn finns det otaliga krav på städning varje dag. Och de kunde inte vara mer olika. Om ditt hem till exempel "bara" ska vara helt rent och bekvämt används helt andra redskap och verktyg än om det finns ytterligare särskilda hygieniska krav eller om det rör sig om grövre föroreningar. Detta gäller inte bara själva rengöringsutrustningen utan även de rengöringsmedel som ska användas. Det är därför vi på Expondo har lagt stor vikt vid ett stort urval inom alla områden av rengöring - för lika olika som de individuella kraven på renlighet och hygieniska standarder är, lika olika är rengöringsapparaterna och deras otaliga användningsmöjligheter. Bläddra igenom vårt sortiment eller gå direkt till din önskade rengöringsutrustning via produktsökningen - du hittar ett välfyllt urval i alla kategorier. På Expondo har vi allt från dammsugarpåsar till industridammsugare utan påsar och olika professionella städvagnar som städproffsen behöver och som framför allt underlättar arbetet. För särskilda behov erbjuder vi också luftfilter, luftfuktare eller avfuktare för ett behagligt rumsklimat eller UV-sterilisatorer som kan användas för att avlägsna virus och bakterier från olika föremåls ytor. Passar också utmärkt för företag som erbjuder kroppsrelaterade tjänster och som regelbundet måste rengöra de redskap som används, t.ex. frisersalonger eller skönhetssalonger.

Industridammsugare

När du går in i ett hus, ett kontor eller en affär faller dina ögon ofta direkt på golvet. Och eftersom det första intrycket räknas, som med många andra saker, är det viktigt att den är välskött och ren. För en grundlig rengöring av golvet erbjuds olika metoder och därför naturligtvis även rengöringsutrustning. Den klassiska moppen eller skrapan är det bästa valet för ditt hem, eftersom det vanligtvis inte finns för mycket eller för ofta föroreningar inom dina egna fyra väggar. För affärslokaler eller kommersiella områden behöver du dock mer omfattande rengöringsutrustning, t.ex. specialdammsugare som kan användas som kombinationsutrustning för både våt- och torrdammsugning. Varför inte titta på våra professionella våttorkdammsugare just nu? Om rengöringskraven är ännu högre eller svårare är våra våt- och torrdammsugare , t.ex. skrubbautomater eller gnuggautomater, det rätta valet. Våra trycksprutapparater är idealiska för desinfektionsåtgärder. När det gäller tillbehör till vår städutrustning och säkerhet har vi också tänkt på allt: beställ "Varningsskylt för halkrisk" vid ditt nästa köp.

Skurmaskiner

Ju större område som ska städas eller om det är ett företag med flera kontor/golv, desto större är insatsen för att få allt gjort. Det handlar ju inte bara om ytan utan också om de olika rengöringsarbeten som måste utföras. Fönster behöver rengöras, skrivbord behöver torkas av, golv behöver rengöras eller, i särskilda fall, envis kommersiell smuts eller industriellt smuts behöver avlägsnas. För att slippa hämta eller bära runt på all städutrustning och andra redskap individuellt, som man är van vid att göra hemma, är en professionell städvagn helt enkelt oumbärlig. Den är bekväm att använda för rengöring och, beroende på utrustning och modell, rymmer den allt som behövs för rengöring. Detta innebär att de nödvändiga rengöringsredskapen alltid är tillgängliga snabbt och inom räckhåll. Våra högkvalitativa städvagnar är välutrustade, t.ex. med särskilda hyllor och fack, hållare för kvastar eller moppar, tvättpåsar eller pressar, dubbla hinkar och mycket mer. Våra billiga rengöringsvagnar är naturligtvis också lämpliga för privata hushåll, men särskilt för kommersiellt bruk är de oumbärliga följeslagare. Titta också på våra bekväma servicevagnar, som är idealiska för användning bland annat på hotell och pensionat.

Torr- och våtdammsugare

Värderar du kvalitet? Då är Expondo rätt ställe för dig. Eftersom vi alltid ser till att erbjuda dig den högsta standarden när det gäller material och utförande. Vårt stora och breda produktsortiment är utformat så att vi alltid kan erbjuda rätt produkt för varje krav och behov. Vår elektriska rengöringsutrustning uppfyller de högsta kvalitetskriterierna och är dessutom slitstark och hållbar. Och oavsett om det handlar om ett ganska enkelt rengöringsbehov eller särskilda behov när det gäller hygien och renlighet kan vi säkert rekommendera rätt maskin för dig. Dessutom har vi praktiska tips för dig. Är du ägare av en lokal och är gatstenarna framför din butik inte längre så fina att se på? ''Vad du ska tänka på när du väljer en golvrengöringsmaskin?''

Varför ska du välja industriella rengöringsmaterial från Expondo?

  • brett utbud

  • förstklassig rengöringsutrustning för alla ändamål

  • säkerställa renlighet och hygien i alla miljöer

  • Material och produkter av hög kvalitet

  • flera tillbehör