Trustpilot

Lantbruk

På rea
Plockmaskin - 1500 W - 360 kg/t
Wiesenfield
(2)

Plockmaskin - 1500 W - 360 kg/t

Mått (LxBxH)
61 x 61 x 90 cm
8 290,00 kr 10 790,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 6/6

Jord- och lantbruksmaskiner och utrustning

Lantbruksindustrin är en särskilt krävande bransch, där arbete på gårdar, fält och i lador kräver mycket mer än grundläggande jordbrukskunskap och färdigheter. Det innebär också en stor fysisk påfrestning att arbeta inom lantbruk. Med professionell lantbruksutrustning blir det betydligt enklare för lantbrukare och djurhållare att utföra detta krävande arbete.

Storskaligt jordbruk och djurhållning ger upphov till vissa grödor och animaliska produkter. För att öka vinsten av dessa jordbruksprodukter på marknaden kan specialiserad jordbruksteknik och olika utrustningar och maskiner optimera arbetsprocesserna avsevärt.

I vårt omfattande sortiment av lantbruksutrustning hittar du många produkter för skötsel av grödor och djur. Från reservdelar och tillbehör för motoriserad jordbruksutrustning till specialverktyg för produktion och trädgårdsarbete, fullt utrustade djurstallar och produkter för djurvård - allt du behöver för ditt professionella jordbruksföretag!

Utrustning för jordbruk

Jordbruksverksamheter kräver ofta olika maskiner, till exempel traktorer, skördetröskor och smalspåriga traktorer. På grund av den höga arbetsbelastningen av dessa jordbruksmaskiner kan defekter och slitage uppstå med tiden. Med professionell traktorutrustning kan dessa maskiner repareras och till och med uppgraderas tekniskt och visuellt.

Hö spelar också en viktig roll inom jordbruket. Som torkad biomassa används det både som foder och bränsle. Under sommarens skörd är det viktigt att snabbt torka det känsliga växtmaterialet, pressa bort allt damm och förvara det på ett säkert sätt. Högkvalitativa hönät är stabila och rivbeständiga och är perfekta hjälpmedel vid höskörden.

Eftersom jordbruket innebär att man arbetar med en mängd olika råvaror och produkter är transporten av dessa varor också en viktig del av jordbruksverksamheten. För att transportera olika växt- och djurprodukter på ett säkert sätt till sin destination garanterar speciella lastnät optimal transportsäkerhet!

Liten jordbruksutrustning

Förutom stora jordbruksmaskiner är även små jordbruksmaskiner en del av den optimala utrustningen på varje gård. Professionella bladkvarnar och leaf trimmers säkerställer snabb skördning och bearbetning av växtdelar. Under processen separeras de enskilda komponenterna av växterna på ett rent sätt och den önskade slutprodukten hamnar i en mobil och högkvalitativ uppsamlingsbehållare.

På fält och i rabatter kan moderna trädgårdsredskap och system för trädgårdsbevattning underlätta och påskynda arbetsprocesser. Från en kraftfull jordfräs till effektiva ogräsbrännare och rymliga kompostbehållare - dessa specialverktyg har många fördelar och är värdefulla hjälpmedel i det fysiskt krävande jordbruksarbetet.

Men inom jordbruksbranschen finns det inte bara arbete på fält eller i djurstallar, utan även inom produktion. Professionell produktionsutrustning av alla slag som till exempel påfyllnings- och etiketteringsmaskiner optimerar arbetsprocesserna, vilket gör dem till det perfekta komplementet till din jordbruksutrustning!

Utrustning för kycklinggårdar

Ett av de mest populära avelsdjuren både förr och nu är kycklingen. Det finns både professionella jordbrukare och hobbyuppfödare som driver kycklinggårdar. Det räcker med en avelstupp och tre till sex hönor för att starta en liten uppfödningsverksamhet. För att lyckas med djurhållningen är det dock viktigt att förutom utvalda djur även ha rätt utrustning för kycklinguppfödning.

Om hönorna har blivit befruktade enligt planering kommer äggkläckningen att ske strax därefter. Med specialiserade äggkläckningsmaskiner kan du övervaka utvecklingen av kycklingembryon på bästa sätt. Integrerade värmelampor kan även säkerställa en konstant innertemperatur i inkubatorn. Därför är äggkläckningsmaskiner den perfekta lantbruksutrustningen för alla kycklinggårdar.

Professionella automatiska foderautomater är ett annat användbart komplement till ett hönshus. Med en stor kapacitet, en mycket robust och väderbeständig konstruktion och kontinuerlig fodertillförsel garanterar dessa foderautomater en hygienisk och effektiv utfodring av dina kycklingar. I vårt sortiment hittar du många produkter för att optimera din hönsuppfödning!

Utrustning för djuromsorg

Att hålla och föda upp boskap som exempelvis nötkreatur, grisar, får, hästar eller smådjur är en viktig del av lantbruket. Att driva stall året runt innebär många utmaningar. För att skapa en optimal grund för alla former av djuruppfödning är valet av rätt utrustning för djurstallarna av grundläggande betydelse.

Gårds- och avelsdjur behöver framför allt ett artanpassat och näringsrikt foder. Med moderna foderautomater kan den dagliga utfodringen optimeras avsevärt. Dessutom kan professionella pelletsmaskiner göra det möjligt för dig att producera dina egna foderpellets. Det ger dig full kontroll över den exakta sammansättningen och därmed alla vitaminer och mineraler i ditt djurfoder.

Även säkerhet och hygien spelar en viktig roll för djuruppfödare och jordbrukare. Lämplig säkerhets- och skyddsutrustning är nödvändig inom lantbruk, alltifrån lämpliga skyddskläder till desinfektionslösningar och skadedjursbekämpningsmedel. Högkvalitativa desinfektionsmattor för djurhållning skyddar effektivt dig själv och dina djur från skadliga mikroorganismer!

Biredskap och utrustning för biodling

Biodling är ett populärt område inom det professionella jordbruket och bland hobbyodlare. När du skördar honung får du en mycket värdefull produkt som är extremt populär som tillbehör och sötningsmedel. Biredskap och utrustning för högkvalitativ biodling skapar den perfekta grunden för en lyckad honungsskörd.

Den viktigaste delen av biodlingen, bortsett från bisamhället, är ett lämpligt boende, även kallat bikupan. Denna kan skapas med lämpliga mellanväggar. Så snart den första honungen är skördad kan du använda honungsutdragare för att separera den från vaxkakorna och ta bort vaxrester. Därefter kan den färska honungen tappas på bruk eller flaska och märkas.

Att föda upp bisamhällen kräver också att du skyddar dig mot bistick med lämpliga skyddskläder. Vissa biredskap är oumbärliga: Allt från bikupeverktyg för att öppna täckta vaxkakor till rökpustar för att driva ut bina före skörden och borstar för att borsta vaxkakorna. Med vårt professionella sortiment av biodlingsutrustning är du perfekt förberedd!

Produkter för djuromsorg

För lantbruks- och avelsdjur inom jordbruket spelar en artanpassad skötsel också en avgörande roll. Professionell lantbruksutrustning och speciella djuromsorgsprodukter hjälper dig att bevara djurets hälsa och skönhet. Djuren måste skyddas från skadedjur och sjukdomar och dessutom charma med sitt välvårdade utseende.

Högkvalitativa produkter och lantbruksmaskiner för pälsvård kan underlätta ditt arbete betydligt. Med en koborste kan du till exempel borsta av överflödigt hår och grov smuts från pälsen på djuren. Utvalda djurschampon rengör pälsen grundligt och effektivt, och med specialiserade saxar och rakblad kan du trimma deras päls.

Även hovar och klövar måste skötas om. Robusta hov- och klövknivar gör det lättare att arbeta och få bort rester, medan speciella klövsaxar kan användas för att trimma. Med professionella oljor och geler kan du permanent bibehålla smidigheten hos alla hornformationer. Se alla djurvårdsprodukter för professionell djuromsorg i vår butik!