Artikel: EX10230115

|

Modell: GR-ATM9

Uppblåsbar gymnastikmatta - 600 x 200 x 20 cm - blå och vit

10 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk - 600 x 200 x 20 cm
  • Snygg design - blå och vit
  • Hållbarhet - hög lastkapacitet på upp till 400 kg
  • Enkel användning - det tar bara några minuter att blåsa upp mattan och släppa ut luften
  • Hållbarhet - 1000 DEN dubbelväggar (tjocklek: 1,2 mm) motståndskraftiga mot vridning och böjning

PRODUKTBESKRIVNING

Uppblåsbar gymnastikmatta GR-ATM9

Med den uppblåsbara gymnastikmattan GR-ATM9 från varumärket Gymrex kan varje träningsentusiast känna sig trygg och säker under träningen. Tack vare den solida konstruktionen fungerar den utmärkt överallt där den mest hållbara utrustningen behövs: på gym, dansskolor, träningsrum, kampsportsgym, sporthallar såväl som hemma.

Uppblåsbar gymnastikmatta från varumärket Gymrex – egenskaper

Denna gymnastikmatta kännetecknas av hög hållbarhet, eftersom den är tillverkad av slitstarka material. Gymnastikmattan är gjord av material som PVC, ABS och nylon. Materialet med 1000 DEN dubbelväggar (tjocklek: 1,2 mm) är motståndskraftig mot vridning och böjning. Det maximala trycket som mattan tål är 10 PSI (0,7 bar.)

Modellen GR-ATM9 är mycket mångsidig tack vare sina tekniska parametrar. Den uppblåsbara gymmattan har dimensioner på 600 x 200 x 20 cm och en maximal lastkapacitet på 400 kg, vilket gör att den kan användas av personer av olika åldrar, kroppslängder och vikter. Mattan kan väl användas för de flesta andra sportaktiviteter, där man behöver en mjuk och halksäker yta. Den ger dessutom användaren extra säkerhet under fall.

Den lättanvända produkten kan blåsas upp med en speciell elektrisk pump. Luften kan släppas ut på bara några minuter, så du kan använda modellen GR-ATM9 när som helst och var du vill. I setet medföljer det en nyckel som öppnar luftventilen.

Denna uppblåsbara gymmatta från Gymrex är en bra lösning för alla som vill få både användningssäkerhet och en produkt som är praktisk och ser snygg ut. För enkel transport är den utrustad med fyra handtag i nylon (två på varje sida).

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR