(1) Recension

Artikel: EX10090195

|

Modell: HT-WEDGE-FT18W

Akvariebelysning - 78 LED - 18 W - 60 cm

869,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Balanserad – jämnt fullspektrum-LED-ljus för optimal tillväxt av växter i akvariet
  • Välupplyst – 78 lysdioder som drivs med 18 W och belyser akvariet optimalt
  • Flexibel – fästena kan justeras och anpassas till akvariets storlek
  • Hållbar – stabilt hölje av aluminium i diskret svart
  • Universal – lämplig för både söt- och saltvattenakvarier

PRODUKTBESKRIVNING

Akvariebelysning från hillvert för fisk och växter

Akvariebelysningen HT-WEDGE-FT18W från hillvert lyser upp ditt akvarium, oavsett om din fisk lever i söt- eller saltvatten! LED-belysningen för akvarium förbättrar växternas levnadsförhållanden i akvariet och bidrar därmed till en naturlig livsmiljö där marina djur kan röra sig ostörda, samtidigt som det blir lättare att se fiskarna.

Akvariumlampa för optimala ljusförhållanden

Akvariet är optimalt upplyst med 78 LED-lampor. Den 60 cm långa akvarielampan behöver bara fästas ovanför akvariet med två fästen som kan dras ut och därmed anpassas till akvariets storlek. Det svarta aluminiumhöljet smälter in i alla miljöer och är extremt lätt att underhålla, men då den har IP-klass IP20 bör den dock inte komma i kontakt med vatten.

Denna lampa till akvarium förbrukar endast 18 W för optimalt ljus, varför den kan användas extremt kostnadseffektivt. Fullspektrum-lysdioderna i olika färger erbjuder balanserade ljusförhållanden som främjar tillväxt av växterna och är anpassade till fiskens behov. I ett andra läge kan man slå på blått ljus för nattdrift. Med den 2 m långa strömkabeln och en DC-adapter kan denna belysning till akvarium enkelt anslutas till elnätet.

Akvarielampan är inte bara den optimala belysningen för din fisk och växterna, den ser till att ditt fina akvarium lockar till sig uppmärksamheten i din restaurang, på kontoret eller i vardagsrummet. Skapa en behaglig och mysig atmosfär med denna LED-belysning för akvarium.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023