Artikel: EX10090308

|

Modell: HT-RUNDLE-31

Traktorsits - 38 x 30 cm

1 499,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Bekväm – denna modell kännetecknas av en särskilt bred och väl vadderad sits samt ett högt ryggstöd.
  • Lång livslängd – tack vare den robusta ramen, tillverkad av hållbart stål, och en sits med ett överdrag av PVC konstläder
  • Universell – med omfattande monteringsmöjligheter är den lämplig för vanliga traktorer, gräsklippare, gaffeltruckar med mera.
  • Platssparande – utan armstöd och med kompakta totala mått är den idealisk för trånga förarhytter 
  • Enkel – monteringen utförs snabbt och intuitivt

PRODUKTBESKRIVNING

Den universella traktorsitsen med högt ryggstöd från hillvert

Denna traktorsits ur hillverts sortiment av jordbrukstillbehör har generöst tilltagna mått och en förstklassig vaddering. Den är en bekväm sittplats även långa körsträckor, utan att den tar upp onödig plats i förarkabinen. Med utvalda material och ett gediget utförande är förarsitsen idealiskt för traktorer eller gräsklippare, men även för gaffeltruckar och andra maskiner.

Skydda din rygg och byt ut förarstolen regelbundet!

För att skona din rygg bör du byta ut din traktorsits efter cirka 1000 arbetstimmar. Med den universella och lättinstallerade gaffeltrucksitsen från hillvert kan du snabbt och enkelt byta ut den gamla stolen. Skumgummistoppningen behåller sin form även under tung belastning. Den rymliga sittytan, som är 38 x 30 centimeter och kan belastas med 120 kilo, är fortsatt bekväm även efter många användningar. Likaså med traktorsitsens livslängd, vars stabila ramkonstruktion är tillverkad av hållbart stål. Ytan består av ett överdrag av PVC-syntetläder och är extra robust, vattentät och samtidigt lätt att rengöra.

Sitsen är universell och passar på en mängd olika fordon. Observera dock monteringsplattans mått: 18 x 16,8 centimeter. Om dessa mått inte stämmer överens med din maskin hittar du andra, alternativa traktor- och gaffeltruckssitsar i vårt sortiment under rubriken traktortillbehör. Du utför installationen snabbt och intuitivt. Vid behov hittar du ytterligare information i bruksanvisningen om hur man fäster sitsen säkert.

TEKNISKA DETALJER