Artikel: EX10061548

|

Modell: MSW-DA-20

Glidhammare - Set - 7 delar

779,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – hög dragkraft tack vare den extra tunga hammaren med en vikt på 2,2 kg
  • Enkel – perfekt verktyg för bilproffs och hobbymekaniker
  • Tillbehör – leveransen omfattar två avdragare med måtten 121 x 25 mm och 60 x 13 mm samt två 2 spårlängder vardera på 52 och 103 mm
  • Säker – grepp som ligger bekvämt i handen och förhindrar att fingrarna fastnar
  • Slitstark – robust och beständigt stål samt hållbar plast (PP)

PRODUKTBESKRIVNING

Den perfekta glidhammaren mot bucklor

Glidhammaren MSW-DA-20 från MSW, proffsen på högkvalitativa fordonsverktyg, slätar ut alla bucklor snabbt och pålitligt utan att skada färgen. Detta minskar kostnader, sparar tid och säkerställer optimala resultat på karossen på bilar, lastbilar eller motorcyklar, men även kylskåp och tvättmaskiner. Glidhammaren är enkel att hantera och kan användas i professionella verkstäder såväl som hemma i garaget.

Professionell glidhammare från MSW:s bilverktyg

Med denna kraftfulla glidhammare kan bucklor i alla former och storlekar enkelt tas bort utan att skada färgen. För att göra detta måste man ansluta ett av de fyra dragelementen av plast till karossens yta och fästa det på glidhammaren med en av de två adaptrarna. Genom att dra kraftigt i den 2,2 kg tunga glidhammaren kan bucklan dras ut gradvis från plåten. Tack vare den höga dragkraften kan även stora bucklor dras ut enkelt och med liten ansträngning!

Tack vare det extra långa handtaget har du alltid allt i en fast hand. Glidhammaren ger en optimal överföring av dragkraften till karossen. Beroende på bucklans storlek och form kan olika adaptrar skruvas fast på glidhammarens gänga, till exempel de två avdragarna med måtten 121 x 25 mm och 60 x 13 mm som ingår i leveransen. Handtaget på glidhammaren är belagd med halkfri plast för ett säkert grepp.

Glidhammaren är tillverkad av hårt och hållbart stål, som säkerställer att hammaren kommer att tjäna dig troget under många år och göra ditt arbete enklare! Dragklons kompakta storlek möjliggör också mobil användning på plats hos kunden.

TEKNISKA DETALJER