Trustpilot

Bilverktyg

På rea
Hjulbalanserare för MC
MSW
(14)

Hjulbalanserare för MC

Mått (LxBxH)
40 x 20 x 44.5 cm
719,00 kr 789,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 26/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

När du arbetar med bilar och bildelar är det otroligt viktigt att dina redskap håller god kvalitet, dels för att säkerheten är oerhört viktig, och dels för att du förmodligen vill ha produkter med lång livslängd. Bilverktygen hos expondo garanterar innovativ teknik och har dessutom klarat många hårda kvalitetskontroller - allt för att du som kund ska få en rejäl och pålitlig slutprodukt. Här finner du bland annat både växellådsdomkrafter och motorstativ. Utöver bilverktyg hittar du andra nödvändiga verktyg inom både hantverks- och industrisektorn. Beställer du dina bilverktyg hos expondo ingår självklart leverensen på köpet!

Prisvärda bilverktyg för proffs!

Är du på jakt efter bilverktyg med kvalitet och hög prestanda har du kommit rätt. Hos expondo hittar du alla möjliga produkter inom områdena restaurang, hantverk och industri. Den gemensamna nämnaren för dem alla är kvalitet. Oavsett om du är hobbymekaniker eller bedriver en större verkstad kan du lita på att du får produkter som klarar av att leverera vid höga påfrestningar. Är du ute efter prylar att utrusta hemmagaraget med kan du räkna kallt med att du hittar det du söker här i expondos onlineshop, var så säker! Vi har utrustning och bilverktyg för både hobbymekaren och proffset.
Andra tillbehör som kan komma väl till pass när du söker efter de rätta bilverktygen är expondos vinschar och elektriska verktyg. En vinsch kan vara nödvändig i många olika slags sammanhang. Kanske söker du en vinsch att haka fast på fyrhjulingen, som kan vara mycket användbar när du är ute och kör offroad? Eller behöver du kanske en stark lyftvinsch? Vi har bland annat kastblock med lyftkraft upp till hela 4000 kilo! Ja, du hörde rätt! Ett bra komplement till verkstaden eller lagerlokalen. Oavsett om du behöver bilverktyg eller annan utrustning till din verkstad kan du förlita dig på att du kommer hitta många intressanta produkter i expondos onlineshop.

Kvalitet för pengarna

Att bilverktyg, annan utrustning och verktyg och produkter är en investering för din verksamhet eller verkstad, är ingen hemlighet. Självklart vill man vid dessa utgifter ha valuta för pengarna, vilket vi på expondo är mycket måna om. Vi har genom vår långa erfarenhet som onlinehop lyckats skapa mycket bra relationer till våra samarbetspartners och producenter, vilket i sin tur leder till att vi lyckas hålla priserna nere. Hög kvalitet är också ledord som ligger oss nära om hjärtat då vi vill ha nöjda kunder med utrustning och produkter som håller länge. Alla produkter har nämligen klarat tuffa kvalitetskontroller under tillverkningsprocessen – allt för att säkerställa att de följer de stränga riktilinger som anges av EU innan de får lov att säljas på marknaden.
Utöver bilverktyg har vi även både hantverks- industri- och restaurangutrustning. Här hittar du välrennomerade märken såsom MSW Motor Technichs och Welbach – som producerar svetsar. Gemensamt för dem är att de producerar utrustning och maskiner med robusta och rejäla kontruktioner.
Ta dig gärna en liten titt i vår onlineshop. Du kommer snart inse att vi har ett väldigt brett sortiment hantverksprodukter, och det bästa av allt är att leverensen ingår på köpet om du slår till på diverse bilverktyg, eller alla våra nadra produkter också för den delen också!